Ansök
nu
Dela
tjänsten

Förändringsbenägen och kommunikativ entreprenadingenjör

Arbetsgivare:

Kvalitetsbygg

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2021-12-03

Om företaget

Kvalitetsbyggsgruppen är en miljövänlig byggkoncern med cirka 80 anställda som utför entreprenader inom nyproduktion, ROT, mark och betong åt nöjda och återkommande kunder. Vi erbjuder merparten av byggrelaterade tjänster under ett och samma tak och våra kunder är såväl företag som privatpersoner. Vår affärsidé är att tillfredsställa våra kunders behov av kostnadseffektiva lösningar och högkvalitativa byggnadsarbeten via hög kompetens, miljövänliga och kvalitativa produkter samt tjänster till rätt pris, i rätt tid och med rätt servicenivå. Våra ledord är pålitlighet, proffsighet, trygghet, prisvärdhet och kvalitet.

Vi söker en entreprenadingenjör

Hos oss på KvalitetsBygg blir du som entreprenadingenjör direkt underställd vår projektchef. Du får övergripande ekonomisk kontroll, medverka vid anbud samt ansvara över dokumentation. En viktig del av din roll är också att arbete för en säker och trygg arbetsmiljö. Har du goda ledaregenskaper, är nytänkande och gillar att ha många bollar i luften? Läs vidare!

Dina arbetsuppgifter

Som entreprenadingenjör bistår du projektchefen för att säkerställa att projekten är lönsamma, produktiva och kvalitativa. Du har kontroll över ekonomi, avtal och budget. Ditt jobb är att granska, utveckla och ifrågasätta produktionsbudget för våra projekt. Dessutom är du  behjälplig vid upphandlingar och inköp samt ansvarar för rutiner inom dokumentation och administrativa uppgifter. KMA, ÄTA, tidsplaner och avvikelserapporteringar är några exempel.

Vidare arbetar du aktivt för en säker och trygg arbetsmiljö samt driver arbetsmiljö- och miljöfrågor. Du medverkar också vid byggmöten som stöd för projektledaren samt agerar företagets ansikte utåt. Rollen innebär mycket social kontakt genom både kund- och beställarkontakt samt att bidra till en god gruppkänsla i projekt.

Vid anbud medverkar du samt går igenom kalkyler, beställarkrav och lönsamhetsmål tillsammans med AC. Säkerställer att kalkyler och anbud överensstämmer med beslutsordning, beställarkrav och mot uppställda lönsamhetsmål. Dessutom får du befogenhet att på egen hand kalkylera och skicka anbud på kostnader upp till 500 000.

Din profil

För att klara av jobbet behöver du mycket goda kunskaper inom teknik och produktion samt produktionsekonomi, med fokus på kalkyl och uppföljning. Vidare behöver du kunskap i hela byggprocesser och förståelse för våra produkter och tjänster. Det är bra om du har kunskap om IT-verktygen Bluebeam och Wikells, eller motsvarande. Likaså gäller Outlook.

Som person är du kvalitetsdriven och detaljfokuserad men samtidigt nytänkande, kreativ och utvecklingsorienterad. Du bör vara beredd på många bollar i luften, och se positivt på en föränderlig arbetsvardag. Du kommer att fatta egna beslut, något du behöver känna dig bekväm med för att trivas på jobbet. Då du har mycket kontakt med kunder och beställer behöver du vara en kommunikativ och öppen person med ett service- och säljinriktat förhållningssätt. Det är viktigt för att kunna skapa och upprätthålla goda kontakter.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Kvalitetsbygg

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2021-12-03

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Peter Bogdanov

Telefonnummer:

0164009915

E-post:

peter.bogdanov@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen