Ansök
nu
Dela
tjänsten

Erfaren redovisningskonsult till BDO Linköping

Arbetsgivare:

BDO

Ort:

Linköping

Sista ansökningsdag:

2022-11-20

Om företaget

Varmt välkommen till vårt kontor på Drottninggatan 19 i Linköping. Vi täcker in alla tjänster inom våra affärsområden - rådgivning, revision, skatt och företagsservice. På BDO sätter vi medarbetarna främst. Anledningen är enkel, vi ska bli bäst på service och den levereras bäst av våra medarbetare. Därför satsar vi på kompetensutveckling i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Vi arbetar i en prestigelös och inkluderande kultur där alla har möjligheten att växa, både som individ och yrkesperson. För att vara världens femte största revisions- och konsultorganisation är stämningen inom BDO förvånansvärt avslappnad och familjär. Vi uppmuntrar och underlättar för våra medarbetare att nå en bra balans mellan arbete och fritid.

På Linköpingskontoret har vi en familjär och öppet arbetsklimat, vi kan erbjuda tillgång till stor kompetens och vi stöttar varandra i våra uppdrag. För tionde året i rad har rådgivnings- och revisionsbyrån BDO de nöjdaste kunderna i revisionsbranschen. Vår drivkraft och våra värderingar har visat sig vara framgångsrikt.

BDO är världens femte största revisions- och rådgivningsbyrå med 80 000 anställda i 162 länder. BDO i Sverige har ca 750 anställda på drygt 20 kontor med en familjär kultur som gör att varje medarbetare känner sig sedd. Vi satsar på individuell utveckling och förstår att du måste trivas för att utvecklas och utvecklas för att trivas. Hos BDO involveras du i hela kundprocessen vilket ger dig möjlighet att jobba nära våra kunder. Vårt breda tjänsteutbud innebär att vi kan hjälpa kunderna på många plan. Därmed växer både du, ditt team och vi som bolag. BDO värnar om balans mellan arbetsliv och privatliv hos våra medarbetare vilket gör det möjligt att kombinera ansvarsfullt arbete med familjeliv och fritid samt möjlighet för återhämtning mellan arbetstoppar. Vi erbjuder dig ett konkurrenskraftigt anställningserbjudande.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

BDO är en affärspartner som finns med dig hela vägen, både i din vardag och på din utvecklingsresa. Vi erbjuder bred och djup kunskap inom affärsrådgivning, revision, skatt och outsourcing av redovisning och lön. BDO präglas av goda relationer, delaktighet och långsiktiga karriärvägar. Här kommer du få möjlighet att jobba med många av våra duktiga konsulter i en härlig miljö och arbeta med kunder på olika nivåer samt inom olika branscher med varierande storlek. Hos oss är det viktigt att ha kunden i fokus och vi arbetar ständigt med att förbättras och effektivisera vårt arbete för att göra det lilla extra för kunden. Personligt engagemang är lika viktigt för oss som kunskap och kvalitet.

Som redovisningskonsult blir du BDO:s “ambassadör” inom redovisningsområdet. Du kommer få rollen som kundansvarig/projektledare som styr uppdragen vad gäller offertarbete, bemanning, budget samt ekonomisk uppföljning och pris diskussioner. Vi ser gärna att du som redovisningskonsult har ett proaktivt arbetssätt mot kund och arbetar med att identifiera affärsmöjligheter för att på så sätt kunna skapa merförsäljning.

Best Bemanning & Rekrytering tackar för förtroendet att vi får hantera denna rekrytering till BDO.

Din profil

Vi behöver utöka personalstyrkan på vårt kontor i Linköping. Vi ser gärna att du har erfarenhet från annan redovisningsbyrå eller på annat sätt fått erfarenheterna som vi söker. Vi tror att du med några års erfarenhet kan ta ett helhetsansvar och bygga team för dina olika kunder. Du har förmågan att se ett helikopterperspektiv över kundens situation och behov. Du kommer i rollen som erfaren redovisningskonsult coacha samt leda de mer juniora medarbetarna. Det ska finnas en vilja att växa och utvecklas både för dig och dina kollegor. Att ha sinne för siffror och affärer är en bra egenskap, då du ständigt arbetar med att utveckla affären för våra kunder. Du kommer att löpande få ta del av utbildning som BDO erbjuder internt.

Vi är stolta över vårt fina resultat i medarbetarundersökningen där vårt Linköping kontor fått "Bäst i klassen" enligt undersökningsföretaget. Det är i kategorin "arbetsglädje", det vill vi gärna fortsätta med i framtiden.

Din profil

Vi söker dig som både är duktig med siffror och att skapa relationer. Du har ett naturligt driv som vill driva igenom förbättringar. Du har ambitionen om att vara en god ledare samt skapa förtroende både internt och hos kunder. Att ge service till våra kunder ingår i ditt och vårt DNA. Vi har höga ambitioner och vet att vår nya kollega finns i Linköpingsområdet, har du inte allt vi önskar tror vi att du har ambitionen att nå dit tillsammans med oss.

Vi ser gärna att du också:

  • Som lägst har YH-utbildning inom redovisning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Minst fem års erfarenhet av redovisning och gärna arbetat som konsult på byrå
  • Önskvärt om du har arbetat som teamledare eller projektledare
  • Vana att arbeta med K2, önskvärt med K3
  • Goda kunskaper inom svenska och engelska då BDO ingår i en global organisation
  • Vi ser gärna att du kan hantera deklarationer för mer komplexa ägare och bolag

Vårt breda tjänsteutbud innebär också att vi kan hjälpa kunderna på många plan. Därmed växer både du, ditt team och vi som bolag.

Vill du komma till en givande och utvecklande arbetsplats? Tveka inte med att söka nu!

Video

Ansök
nu

Arbetsgivare:

BDO

Ort:

Linköping

Sista ansökningsdag

2022-11-20

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Sofie Andersson

Telefonnummer:

+46165429010

E-post:

sofie.andersson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen