Ansök
nu
Dela
tjänsten

Arbetsgivare:

BDO

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2022-10-07

Om företaget

Varmt välkommen till vårt kontor på Drottninggatan 19 i Linköping. Vi täcker in alla tjänster inom våra affärsområden - rådgivning, revision, skatt och företagsservice. På BDO sätter vi medarbetarna främst. Anledningen är enkel, vi ska bli bäst på service och den levereras bäst av våra medarbetare. Därför satsar vi på kompetensutveckling i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Vi arbetar i en prestigelös och inkluderande kultur där alla har möjligheten att växa, både som individ och yrkesperson. För att vara världens femte största revisions- och konsultorganisation är stämningen inom BDO förvånansvärt avslappnad och familjär. Vi uppmuntrar och underlättar för våra medarbetare att nå en bra balans mellan arbete och fritid.

På Linköpingskontoret har vi en familjär och öppet arbetsklimat, vi kan erbjuda tillgång till stor kompetens och vi stöttar varandra i våra uppdrag. För tionde året i rad har rådgivnings- och revisionsbyrån BDO de nöjdaste kunderna i revisionsbranschen. Vår drivkraft och våra värderingar har visat sig vara framgångsrikt.

BDO är världens femte största revisions- och rådgivningsbyrå med 80 000 anställda i 162 länder. BDO i Sverige har ca 750 anställda på drygt 20 kontor med en familjär kultur som gör att varje medarbetare känner sig sedd. Vi satsar på individuell utveckling och förstår att du måste trivas för att utvecklas och utvecklas för att trivas. Hos BDO involveras du i hela kundprocessen vilket ger dig möjlighet att jobba nära våra kunder. Vårt breda tjänsteutbud innebär att vi kan hjälpa kunderna på många plan. Därmed växer både du, ditt team och vi som bolag. BDO värnar om balans mellan arbetsliv och privatliv hos våra medarbetare vilket gör det möjligt att kombinera ansvarsfullt arbete med familjeliv och fritid samt möjlighet för återhämtning mellan arbetstoppar. Vi erbjuder dig ett konkurrenskraftigt anställningserbjudande.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Om oss 

BDO är en affärspartner som finns med dig hela vägen, både i din vardag och på din utvecklingsresa. Detta för att minska risker, skapa möjligheter och realisera drömmar. Vi erbjuder bred och djup kunskap inom affärsrådgivning, revision, skatt och outsourcing av redovisning och lön. Vi kan hjälpa dig lokalt på något av våra tjugotal kontor runt om i Sverige, eller globalt via BDO:s världsomspännande nätverk – en av världens största revisions- och konsultorganisationer med över 97 000 medarbetare i fler än 160 länder. 

BDO präglas av goda relationer, delaktighet och långsiktiga karriärvägar. Här kommer du få möjlighet att jobba med många av våra duktiga konsulter i en härlig miljö och arbeta med kunder på olika nivåer samt inom olika branscher med varierande storlek. Hos oss är det viktigt att ha kunden i fokus och vi arbetar ständigt med att förbättras och effektivisera vårt arbete för att göra det lilla extra för kunden. Personligt engagemang är lika viktigt för oss som kunskap och kvalitet. Vi tror att det är den insikten som har gett oss branschens nöjdaste kunder sedan 2013. 

Som redovisningskonsult blir du BDO:s “ambassadör” inom redovisningsområdet. Du kommer få rollen som kundansvarig/projektledare som styr uppdragen vad gäller offertarbete, bemanning, budget samt ekonomisk uppföljning och prisdiskussioner. Vi ser gärna att du som redovisningskonsult har ett proaktivt arbetssätt mot kund och arbetar med att identifiera affärsmöjligheter för att på så sätt kunna skapa merförsäljning. 

Om tjänsten 

I din roll som redovisningskonsult kommer du att ansvara för kundrelationen tillsammans med övriga i det team som arbetar med de kunder du ansvarar för. Som senior medarbetare kommer du att ha en nyckelroll på kontoret. Att coacha samt leda mer juniora medarbetare att växa kommer att vara en naturlig del i denna roll. I rollen ingår även att utveckla affären för våra kunder och du kommer att få utbildning i vad BDO erbjuder för tjänster för att kunna kommunicera med befintliga och potentiella kunder om vilka tjänster som är mest lämpliga för respektive kund. 

Din profil

Vem söker vi? 

Vi söker dig som är en skicklig relationsbyggare, har ett naturligt driv samt ett öppet sinne för att identifiera affärsmöjligheter och kunna se förbättringsförslag och driva igenom dessa! Vi ser gärna du beskriver dig själv med egenskaper som god ledare och samarbetsförmåga, förtroendeingivande, serviceminded och initiativrik. 

Vi ser gärna att du också: 

  • Som lägst har YH-utbildning inom redovisning eller motsvarande arbetslivserfarenhet 
  • Minst fem års erfarenhet av redovisning och gärna arbetat som konsult på byrå 
  • Önskvärt om du har arbetat som teamledare eller projektledare 
  • Vana att arbeta med K2, önskvärt med K3 
  • Goda kunskaper inom svenska och engelska då BDO ingår i en global organisation 
  • Vi ser gärna att du kan hantera deklarationer för mer komplexa ägare och bolag 

Vårt breda tjänsteutbud innebär också att vi kan hjälpa kunderna på många plan. Därmed växer både du, ditt team och vi som bolag. 

  

Har du flera års praktiskt erfarenhet och teoretisk kunskap i kombination med säljförmåga och vill ta nytta av detta på en givande och utvecklande arbetsplats? Tveka inte med att söka nu! 

Video

 

Ansök
nu

Arbetsgivare:

BDO

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2022-10-07

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Sofie Andersson

Telefonnummer:

+46165429010

E-post:

sofie.andersson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen