Ansök
nu
Dela
tjänsten

Konstruktörer till Kungsör

Arbetsgivare:

Strängbetong AB

Ort:

Kungsör

Sista ansökningsdag:

2021-01-03

Om företaget

På Strängbetong tar vi hand om både varandra och våra kunder. Tillsammans gör vi kundens vision till verklighet och bygger allt från kontor och bostäder till parkeringshus, hallar och arenor. Här kan man, tack vare våra kunniga medarbetare, lita på att varje del fungerar. Erfarenheten gör att vi får förtroende att genomföra de mer avancerade projekten. Men lika ofta landar vi i enkelhet, rationalitet och trygghet.

Nu söker vi Erfarna konstruktörer till Kungsör och till andra kontor

- med goda kunskaper i Tekla samt projekteringskunskaper

Är du en erfaren konstruktör som vill bli en del av vårt kompetenta team på idag ca 17 personer, där vi med vår kompetens och vårt engagemang bidrar till företagets framgång.

Vi söker dig som med dina erfarenheter snabbt kan komma in och sätta igång att arbeta med de projekt som pågår samt nya projekt som finns ”runt hörnet”.
Du välkomnas till en grupp med härlig stämning och engagemang för sina kunder.

Du kommer att arbeta med konstruktionsberäkningar, samt projektering (3D-modellering i Tekla) för upprättande av handlingar för bostäder, kommersiella byggnader och anläggningar. Projekten kan komma att innefatta allt från tidiga skeden till färdig bygghandlingsprojektering.

Din profil

För att klara den här rollen hos oss är du en erfaren civilingenjör alt. högskoleingenjör med inriktning bygg och har minst 3 års erfarenhet, även gärna längre. Med erfarenhet av att arbeta i Tekla med 3D-modellering och detaljprojektering.

Du brinner för att, i samråd med produktionen, hitta kostnadseffektiva och produktionsvänliga lösningar såväl med den ”stora penseln” i tidiga skeden som med den ”lilla penseln” i detaljprojekteringen.

Din personlighet präglas av affärsmässighet, du är självgående och en problemlösande person. Vi hoppas att du tycker om tekniska utmaningar, att du är kreativ och ansvarstagande. Arbetet kräver både självständighet och arbete tillsammans i projekteringsteamet.

Dessutom har du goda kunskaper i svenska och engelska.

Som en naturlig del för dig kommer du att medverka till att hållbarhetsfrågor lyfts i uppdragen och/eller att hållbara lösningar levereras.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar, med placering i Kungsör alt. på något av våra andra kontor. Vi har fabriker i Kungsör och Örebro, med vilka du samarbetar tight tillsammans med.

Vi erbjuder en plats i ett härligt gäng med stort engagemang och framåtanda. Strängbetong bidrar med en organisation med goda värderingar, stort fokus på hållbarhetsfrågor och en stark vilja att lyckas.

Vi kan erbjuda våra medarbetare utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

B-körkort är ett krav.

Låter det här som en intressant tjänst för dig?
Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringsansvarig Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering. Du når Åsa på telefon 070-618 0675.

Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha in senast den 3/1 2021.

Urval kan komma att ske under ansökningsperioden, så sök idag!

Ansöker gör du på www.bestbemanning.nu/lediga-jobb

 

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Strängbetong AB

Ort:

Kungsör

Sista ansökningsdag

2021-01-03

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Ansök
redan nu!

Vi söker flera konstruktörer – är du intresserad? Skicka in din ansökan med personligt brev och cv på en gång. Urval sker under ansökningsperioden.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Åsa Quarfordt

Telefonnummer:

070-618 06 75

E-post:

asa.quarfordt@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen