Ansök
nu
Dela
tjänsten

Fastighetsförvaltare till Kumla Fastigheter - med teknisk inriktning mot drift, miljö och underhåll

Arbetsgivare:

Kumla Fastigheter

Ort:

Kumla

Sista ansökningsdag:

2023-05-28

Om företaget

Välkommen till Kumla Fastigheter! Våra medarbetare trivs hos oss och vår senaste medarbetarenkät visade att 100% trivs och är stolta över Kumla Fastigheter! Vår ambition är att kunna erbjuda lokaler efter önskemål och behov – alltid med kunden och affärsmässigheten i fokus.

Vi är ett kommunalt fastighetsbolag som utvecklar miljöer som i sin tur stärker näringslivet i Kumla. Vårt fastighetsbestånd består av allt från kontorslokaler, industrifastigheter, brandstationer, skolor och även specialfastigheter som t.ex. växthus, djursjukhus och padelhall. Ett mångfasetterat fastighetsbestånd med samhällsnyttan som mål där vi utvecklas tillsammans med våra hyresgäster. Vi fyller behov som marknaden inte kan tillgodose, alltid med affärsmässiga villkor. Vi har ca 50 olika fastigheter, summerat till 150 000 kvm och är 7 medarbetare.

Vi månar om dig som medarbetare och ser gärna att våra medarbetare utvecklas tillsammans med oss. Vi har trogna hyresgäster som trivs i sina miljöer, med våra medarbetare och med oss som företag.

Om jobbet

Är du en driven och engagerad person som trivs med att hålla högt tempo och att arbeta med ett varierat bestånd? Tycker du om att arbeta både självständigt och i grupp? Stimuleras du av sociala kontakter, har ett affärsmässigt tänk och teknik som ett intresse?

Skriver du dessutom under på värdeorden kompetent, förtroendeingivandeansvarsfull och långsiktig/bestående kan du vara vår nästa tekniska förvaltare vid Kumla Fastigheter.

Som teknisk förvaltare har du ansvar för drift och underhåll, energianvändning och mediaoptimering i våra fastigheter och för detta har du även kostnadsansvar. På ett proaktivt sätt tar du dig an och leder miljö- och hållbarhetsfrågor i våra fastigheter.

Du leder det löpande och planerade fastighetstekniska underhållet och driften, där målet är att förbättra dina fastigheters driftnetto. Du erbjuds en spännande och varierande roll där kunden och fastigheterna står i fokus.

I rollen ingår även att:

 • Ansvara för och planera samt genomföra underhållsåtgärder och underhållsprojekt
 • Ansvara för vårt miljöarbete
 • Arbeta med fastighetsbudget, prognos och kostnadsuppföljning
 • Ansvara för löpande driftuppföljning, driftrapporter samt energiuppföljning
 • Ansvara för upphandling och uppföljning av serviceavtal och entreprenader
 • Ansvara för att myndighetskrav uppfylls
 • Ansvara för årsplanering av vårt underhåll
 • Ansvara för den övergripande tillsynen av våra byggnader
 • Att vara delaktig och bidra med kunskap och idéer till vår fortsatta nybyggnation och fastighetsutveckling

Du har ett nära samarbete med vår Fastighetsförvaltare som har fokus på uthyrning, avtalsförvaltning och lokalanpassning och ni kompletterar varandra och tillsammans ansvarar ni för att hålla uppdaterad fastighetsdokumentation, regelefterlevnad och kunskapsöverföring levande.

Vi förutsätter att Du vill vara med på vår fortsatta framgångsresa och ta såväl kundnöjdheten, digitaliseringen och förvaltningen till nästa nivå.

Rollen kräver teknisk kompetens och förståelse för tekniska driftsystem, innovativ teknologi och moderna energikällor. Du drivs av effektivisering och söker digitala lösningar.

Hos oss är vår personal nyckeln till vår framgång.

Det här är du:

Du har genom din kunskap och erfarenhet erhållit ett helhetsperspektiv och förstår fastigheters korta och långsiktiga tekniska krav och möjligheter. Du har erfarenhet av tekniska installationer i kommersiella fastigheter och har arbetat med drift och underhåll av dessa. Det är meriterande om du har erfarenhet av upphandling av entreprenader med tillhörande regelverk samt byggprojektledning.

För dig är ett digitalt arbetssätt en självklarhet. Har du dessutom kännedom om relevanta lagar och regelverk såsom JB, MB, LOU, PBL, BBR, AB04, ABT06 är det en merit.

I den här rekryteringen fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en tydlig och prestigelös person som hjälper andra vid behov och gärna delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Du har hög social kompetens och drivs av att hitta nya värden för kunden och gillar att bygga relationer.

Kompetenskrav

 • utbildning inom fastighetsteknik eller annan relevant utbildning
 • erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter i minst 3 år
 • B-körkort

”Bli en del av vårt team och var med och utveckla, förändra och förbättra framtidens Kumla. Vi håller ett högt tempo där vi tillsammans vågar ta oss an utmaningar och är inte rädda för att tänka om och tänka nytt. Som person vill jag mycket. Det är därför viktigt att jag som ledare skapar förtroende hos alla kollegor och ser varje individ. Jag utgår alltid från att alla gör sitt bästa utifrån varje situation. Välkommen till oss. Vi har en spännande och rolig resa framför oss!”

/Anne-Lie Carlos Jeansson, vd Kumla Fastigheter

Vill du bli en av oss? Låter rollen intressant för dig?

Eller har du kanske frågor? Då är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering AB som sköter rekryteringen. Du når Åsa på telefon 070-618 06 75. Din Cv och ditt personliga brev vill vi ha snarast, dock senast den 28/5 2023.

Urval kan komma att ske under ansökningsperioden, så sök redan idag!
Du skickar in dina dokument via www.bestbemanning.nu/lediga-jobb

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Kumla Fastigheter

Ort:

Kumla

Sista ansökningsdag

2023-05-28

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval kan komma att ske under ansökningsperioden, så sök redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Åsa Quarfordt

Telefonnummer:

070-618 06 75

E-post:

asa.quarfordt@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen