Ansök
nu
Dela
tjänsten

Fastighetsskötare till Degerforsbyggen

Arbetsgivare:

Degerforsbyggen

Ort:

Degerfors

Sista ansökningsdag:

2023-08-28

Om företaget

Degerforsbyggen AB är ett helägt bostadsföretag till Degerfors kommun. Företaget äger bostäder, servicehus, kontors- och affärslokaler. Vårt fastighetsbestånd innefattar 837 lägenheter och 109 lokaler, totalt 70 000 kvm.

Vi förvaltar även Degerfors kommuns fastigheter samt Degerfors Industrihus.
Läs mer på www.degerforsbyggen.se

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi söker en tekniskt kunnig Fastighetsskötare som är serviceinriktad, kostnadsmedveten och allmänt händig.

Den här rollen är direkt underställd driftchef, där du ansvarar för generell samt teknisk problemlösning i den dagliga förvaltningen inom ditt tilldelade område. Vi vill att du precis som vi andra värnar om en positiv arbetsmiljö, där vi har stor respekt för varandra.

Du kommer att arbeta med felanmälan och rondering av bla brand och tak inom ditt område, se till att informationstavlor är a´jour. Som person behöver du även vara uppmärksam på eventuella fel och brister som kan försämra fastigheternas skick.

Det innebär att beställa arbete från extern part i samråd med din driftchef alternativt områdesvärd. Du har även ansvar för att attestera fakturor som rör ditt tilldelade område, vilket ställer krav på god datormognad.

När det finns behov av information till hyresgästerna, så är det du som kommer att hålla i det, även reparationer avseende fastigheter och lägenheter, som exempelvis stopp i avlopp, byte av vitvaror eller justering av dörrar. Tillsammans med driftchef följer ni kostnadsutvecklingen inom ditt ansvarsområde och vilken inriktning ni ska ha. Du ska hålla all dokumentation uppdaterad som rör ditt fastighetsskötarområde för internkontroller mm i Degerforsbyggen´s olika datorsystem.

Du kommer att arbeta tillsammans med ytterligare 4 st fastighetsskötare – och vid behov arbetar gränsöverskridande över tilldelade områden så som större jobb, arbetstoppar, sjukfrånvaro, semestrar och liknande.

Vi värderar högt din sociala kompetens då du kommer att ha många kontakter med hyresgäster likväl som med entreprenörer. Det är också viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi är ett tight team på Degerforsbyggen, där vi alltid ställer upp och hjälper varandra, även om någon arbetsuppgift ligger utanför just din arbetsbeskrivning. Det kräver också att du som person är flexibel och anpassningsbar.

 

Låter det här intressant?

Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Ulrika Goldkuhl, Best Bemanning & Rekrytering på tel 070- 261 15 05.

Ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast, dock senast den 28/8 2023.
OBS! Urval kan komma att ske under ansökningstiden.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Degerforsbyggen

Ort:

Degerfors

Sista ansökningsdag

2023-08-28

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Ansök
redan nu!

Vänta inte med din ansökan, urval kan komma att ske under ansökningstiden!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Ulrika Goldkuhl

Telefonnummer:

070-261 15 05

E-post:

ulrika.goldkuhl@bestbemanning.se

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen