Ansök
nu
Dela
tjänsten

Filialchef till Linköping

- driven, trygg och tydlig i ditt ledarskap

Arbetsgivare:

Edekyl & Värme

Ort:

Linköping

Sista ansökningsdag:

2024-03-04

Om företaget

Edekyl & Värme är sedan flertalet år en etablerad aktör i Mellansverige och finns idag på fyra orter och har ca 100 anställda. Du finner oss i Örebro, Stockholm, Linköping och Västerås. Genom åren har vi vuxit stabilt och genomfört tusentals uppdrag åt våra kunder. Vi är uppriktigt ödmjuka och tacksamma över det förtroende våra kunder visar oss. För oss är det viktigt att hålla en hög servicenivå och inte bara leverera en produkt utan också en funktion. Våra värdeord är Engagemang (jag bryr mig om), Drivkraft (jag får det gjort) och Ekonomi (ett hållbart resultat).

Läs mer om oss på www.edekyl.se

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Nu när vår nuvarande filialchef går vidare inom organisationen söker vi dig som vill anta glädjen & utmaningen som Filialchef Linköping.

I dagsläget är vi ett team på 15 personer inom olika personalkategorier, flest personer arbetar som tekniker. Du kommer att ha det totala ansvaret för vår filial i Linköping, allt från personalansvar, kundkontakter till det ekonomiska ansvaret. Du har också ett stort engagemang i att utveckla filialen gällande både tillväxt och lönsamhet.

Din profil

Vi är säkra på att för att lyckas i rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av en liknande ledarroll, gärna i vår bransch alternativt närliggande hantverksbransch. För oss är dina personliga egenskaper viktiga, allt för att du ska passa in i vår företagskultur.

Det är klart meriterande om du idag är etablerad inom installationsbranschen, dock inget krav från vår sida. Har du även en teknisk bakgrund utbildnings- eller erfarenhetsmässigt så värdesätter vi det naturligtvis eftersom vi i mångt och mycket arbetar med teknik och tekniska lösningar.

Du som söker den här rollen drivs mycket av att utveckla och leda en verksamhet med dess medarbetare. Du är även trygg och tydlig i ditt ledarskap samt duktig på kommunikation. Du har förmågan att se och en god förståelse för olika organisatoriska frågor likväl som du är duktig på att hålla koll och driva lönsamma affärer.

Vår företagskultur är tydlig och vi kallar den för en mänsklig och vinnande företagskultur som präglas av engagemang (jag bryr mig om), drivkraft (jag får det gjort) och ekonomi (ett hållbart resultat).

Låter det intressant? Eller har du kanske frågor kring rollen?

Då är du välkommen att höra av dig till Åsa Quarfordt, Best Bemanning & Rekrytering som driver den här processen för Edekyl & Värme´s räkning. Du når Åsa på tel 070-618 06 75.

Vi vill ha ditt personliga brev och din CV snarast, dock senast den 4/3-24. Sök redan idag, urval kan komma att ske under ansökningsperioden.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Edekyl & Värme

Ort:

Linköping

Sista ansökningsdag

2024-03-04

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Sök redan idag, urval kan komma att ske under ansökningsperioden.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Åsa Quarfordt

Telefonnummer:

019-12 60 49

E-post:

asa.quarfordt@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen