Ansök
nu
Dela
tjänsten

Final Art till Stockholm

Arbetsgivare:

Strateg Agency AB

Ort:

Stockholm

Sista ansökningsdag:

2020-12-04

Vill du jobba på en av Sveriges största kommunikationsbyråer?

Skulle du beskriva dig själv som noggrann och omsorgsfull? Som någon som värdesätter kvalitet och vägrar släppa iväg sånt som inte är riktigt bra? Vet du dessutom med dig att du har känsla för design – och att du inte kan tänka dig nåt roligare än att jobba på Strateg? Perfekt!

För nu behöver vi förstärka på Final art, den där avgörande rollen som i slutänden ser till att allt blir precis så där bra som vi och våra kunder vill ha det. Som ansvarar för slutförande och leverans av såväl print som video och digitala produktioner – och det i ett nära samarbete med designers, utvecklare, kunder och leverantörer. Du gillar att jobba ihop, med andra ord.

Känns det bra så här långt?

Toppen! Då kommer vi till dina skills: Vi vill att du har stenkoll på Adobe-sviten med InDesign, Illustrator och Photoshop i spetsen. Du ska ha erfarenhet av prepress och originalleverans till olika typer av tryckproduktion, erfarenhet av leverans av digitala annonser och av leverans till och publicering i sociala kanaler. Vi förväntar oss också att du kan bygga presentationer och mallar i Keynote och PowerPoint, göra mallbyggen i Word och att du har jobbat i något av de etablerade webbpubliceringsverktygen (WordPress, EPiServer och SiteVision).

Vill du få pluspoäng i rekryteringsprocessen?

Enkelt. Då kan du en del om videoredigering, animation/rörligt och avancerad bildbehandling/retusch. Har du dessutom erfarenhet av att bygga och skicka e-post i MailChimp, HubSpot och/eller ActiveCampaign blir vi nästan lite tårögda. Sa vi att du gärna får ha designtalang? För det får du. Väldigt gärna.

Nyfiken på Strateg?

Strateg Agency ingår i Diplomatgruppen och är en av Sveriges större kommunikationsbyråer. 2020 vann vi Årets Byrå i vår kategori, något vi är otroligt stolta över. Den här Final Art-tjänsten är placerad på kontoret på Kungsgatan 12–14 i Stockholm, men vi finns även i Örebro (så räkna med ett eller annat besök där också). Titta gärna runt på strateg.se och i våra sociala kanaler för att lära känna oss lite bättre.

Dags att söka?

Om du har frågor om rollen är du välkommen att höra av dig till Åsa Quarfordt på Best bemanning & Rekrytering som arbetar med rekryteringen för Strateg´s räkning. Du når Åsa på telefon 070-618 0675.

Ansöker gör du via hemsidan www.bestbemanning.nu/lediga-jobb

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Strateg Agency AB

Ort:

Stockholm

Sista ansökningsdag

2020-12-04

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi vill ha ditt personliga brev och din CV senast den 4/12 2020. Urval kan komma att ske under ansökningsperioden.

Ansök nu!

Företagets
kontakt

Namn:

Åsa Quarfordt

Roll på företaget:

Rekryterare

Telefonnummer:

E-post:

asa.quarfordt@bestbemanning.nu

Företag:

Strateg Agency AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen