Ansök
nu
Dela
tjänsten

Tuna Trafik söker en bussförare

Arbetsgivare:

Tuna Trafik Förare

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2022-08-21

Om företaget

Tuna Trafik startades i början av 80-talet, med taxibilar och småbussar i skoltrafik samt viss beställningstrafik. När företaget ombildades till aktiebolag några år senare anskaffades stora turistbussar och beställningstrafiken utvidgades till Europa. Med åren har verksamheten utvecklats och förbättrats till vad vi är idag, ett renodlat bussbolag.

Om tjänsten

Att arbeta på Tuna Trafik innebär möjligheten att vara med på en spännande resa och samtidigt få en inblick i hur transportbranschen fungerar. Det dagliga arbetet består främst av att köra fordon enligt våra säkerhetsföreskrifter och möta kunder. Förutom det kommer du även att köra buss, kommunicera med trafikledning och övrig intern personal, kommunicera och rapportera avvikelser till trafikledningen och hantera trafiksituationer i samråd med centralen.

Din profil

Vi söker dig som har hög kompetens inom busskörning och erfarenhet av att arbeta som chaufför, busskörning och kundkontakt eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Krav:
- Körkort och YKB för respektive fordon och uppdrag.
- Utbildning som är relevant för uppdragets utförande
- God språklig förmåga i svenska i både tal och skrift

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Tuna Trafik Förare

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2022-08-21

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Intresserad?
Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tim Rytterström på telefonnummer: 0737078101 eller via e-post: tim.rytterstrom@bestbemanning.nu.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Tim Rytterström

Telefonnummer:

0737078101

E-post:

tim.rytterstrom@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen