Ansök
nu
Dela
tjänsten

Driven försteman som vill leda teamet framåt.

Arbetsgivare:

FINJA

Ort:

Strängnäs

Sista ansökningsdag:

2018-03-20

Om företaget

Finja Betong AB är ett av koncernens affärsområden. Vi fokuserar på murat och putsat byggande och vi är en rikstäckande leverantör av byggmaterial med ett omfattande produktutbud. Via ett brett nätverk av kvalificerade återförsäljare tillhandahåller vi ett gediget torrbrukssortiment för användningsområdena mura, putsa, gjuta och laga och flera av våra bruk finns numera i slitstarka plastsäckar.
Vi erbjuder konceptlösningar för murat byggande i form av stabila och välisolerade block, golvavjämning för alla tillfällen, pålitliga fix- och fogprodukter, isoleringsskivor av högkvalitativ cellplast, grundelement för energisnåla och hållbara underlag samt väl beprövade fasadputssystem. Utöver detta har vi ett brett utbud
av övriga betongprodukter för exempelvis murar.
All vår tillverkning är närproducerad, vilket innebär att vi är tillgängliga och kan erbjuda snabba, säkra och trygga leveranser. I dagsläget har vi 170 anställda och siktar på att omsätta en miljard kronor.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som försteman på Finja Betong är du ansvarig för delar av det arbete som äger rum i Blockfabriken i Strängnäs. Du kommer ingå i ett team som tillverkar lättklinkerblock med hjälp av styrda maskiner. I arbetet ingår en del manuella inslag samt felsökning gällande maskinen och produktionslinjen. Även truckkörning ingår som en del i arbetet.
Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga och viljan att driva ett team framåt. Du är engagerad, positiv och gillar utmaningen att få saker gjorda i rätt tid. Du är en naturlig ledare och känner dig trygg med att planera, leda samt delegera gruppens arbetsuppgifter, samtidigt som du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt.

Din profil

• Utbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet inom PLC-styrd industriell produktionsprocess.
• Utbildning eller motsvarande erfarenhet inom mekanik och el/plc.
• Trivs med att arbeta i ett mindre team bestående av 2-4 personer.
• Klarar lösa mindre driftstopp självständigt.
• Ser möjligheterna att effektivisera processer.
• Erfarenhet från tung industriell industri och/eller markstenstillverkning.
• Meriterande om du har truckkort och hjullastarkort samt genomgått utbildning för Heta arbeten.

Arbetstid: Beroende på säsong, skiftarbete eller schemalagd mellan 06:00-18:00.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

FINJA

Ort:

Strängnäs

Sista ansökningsdag

2018-03-20

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Finja är ett svenskt familjeföretag vars resa startade med ett förvärvat grustag 1957. Addera en stor portion kunskap, engagemang och mod och du har dagens företag, ett av landets främsta inom betongbranschen. Våra bolag kompletterar varandra och täcker in allt från konstruktionslösningar för murat och putsat byggande till sand, specialbruk och prefabricerade helhetslösningar för bostäder, kontor, industri och lantbruk. I dagsläget sysselsätter vi närmare 800 personer och siktar på att omsätta två miljarder kronor. På Finja värdesätter vi närheten till våra kunder och vi finns
på ett flertal orter i Sverige samt i Norge. Vi växer ständigt men den snabbfotade handlingskraften hos det lilla ursprungliga företaget finns kvar och vi utvecklar nya produkter och återinvesterar i moderna produktionsanläggningar.
Allt för att hålla oss i god form och fortsätta vår resa.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Peter Bogdanov

Telefonnummer:

016-400 99 15

E-post:

peter.bogdanov@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen