Ansök
nu
Dela
tjänsten

Förvaltare med teknisk inriktning

Arbetsgivare:

Kumla Bostäder

Ort:

Kumla

Sista ansökningsdag:

2022-11-21

Om företaget

Välkommen till Kumla Bostäder och Kumla Fastigheter – där samhällsengagemang och affärsmässig framgång går hand i hand! Kumla Bostäder, kommunens enda allmännyttiga bostadsföretag, erbjuder 2 200 hem och främjar ömsesidig utveckling för hyresgäster och medarbetare. Kumla Fastigheter, med över 50 varierande fastigheter, stärker näringslivet i Kumla och skapar trivsamma miljöer.

Hos oss blir du en del av en gemenskap där 100% av medarbetarna trivs och är stolta över våra bolag. Sök till oss och bli en viktig del av vår framgångsresa!

Om jobbet

Är du en driven och engagerad person som trivs med att hålla högt tempo? Tycker du om att arbeta både självständigt och i grupp? Stimuleras du av sociala kontakter och tycker om att driva projekt och har teknik som ett intresse?

Om du skriver under på värdeorden Kompetens, Ansvar, Trygghet och Omtanke kan du vara vår nästa förvaltare vid Kumla Bostäder. Då ska du läsa vidare!

Som förvaltare ansvarar du för åtgärder och projekt inom förvaltning, fastighetsteknik och drift av fastigheter. Du upprättar underhållsplaner, driver framtagande, analys och utförande av åtgärdsförslag. Du har kompetens inom upphandling och har förmågan att driva ett projekt från början till slut. För dig spelar inte storleken på projektet roll, din drivkraft ligger i att göra det bästa i varje enskild situation. Dina arbetsuppgifter består också av att ta in offertförfrågningar, ansvara för vattenskador, brand, skadedjur samt kunskap om lås-/boknings- och passersystem med mera. Du förväntas vara ute i god tid med både information och åtgärder och du har ett helhetsansvar för information till hyresgäster, medarbetare, entreprenörer samt verksamheter. I rollen ingår även besiktningar av olika slag

Rollen som förvaltare hos oss kräver teknisk kompetens och förståelse för tekniska driftsystem, innovativ teknologi och moderna energikällor. Du drivs av effektivisering och söker digitala lösningar.

Hos oss är vår personal, nyckeln till vår framgång.

Det här är du

Som person har du ett intresse för teknik och har en förmåga att arbeta strukturerat. Du tycker om att arbeta efter uppsatta mål och har lätt för att kommunicera i både tal och skrift. För dig är det inga problem att hantera olika arbetsuppgifter samtidigt. Du är lyhörd, har lätt för att samarbeta och kan relatera till människor på ett smidigt sätt

Du har en god problemlösningsförmåga, finner alternativa lösningar utifrån varje specifik situation och är flexibel. Du kommer att ha mycket kontakt med hyresgäster, samarbetspartners och kollegor varför samspel, återkoppling och kommunikation med dessa är av oerhörd vikt. Du drivs av effektivisering och söker digitala lösningar.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Kompetenskrav

  • utbildning inom fastighetsförvaltning, byggteknik eller annan relevant utbildning.
  • erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter
  • B-körkort

Låter rollen intressant för dig?

Eller har du kanske frågor? Då är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering AB som sköter rekryteringen. Du når Åsa på telefon 070-618 06 75. Facklig företrädare för Unionen hos Kumla Bostäder är Jessica Frisk, 019-58 88 20.

Din Cv och ditt personliga brev vill vi ha snarast, dock senast den 21/11 2022. Urval kan komma att ske under ansökningsperioden, så sök redan idag!

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Kumla Bostäder

Ort:

Kumla

Sista ansökningsdag

2022-11-21

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval sker löpande - sök redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Åsa Quarfordt

Telefonnummer:

070-618 06 75

E-post:

asa.quarfordt@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen