Ansök
nu
Dela
tjänsten

Butikssäljare med extra känsla för personlig service!

Arbetsgivare:

Guldklimpen

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2024-01-15

Om företaget

Guldklimpen är en butik som ligger på ”väster” i Eskilstuna och säljer kläder och underkläder för kvinnor i alla storlekar och former, vår tanke är att vi ska ha något till alla. Vi ger helt enkelt alla former samma chans!

Butiken har funnits i Eskilstuna i 23 år, så vi har många långa och trogna relationer med många av våra kunder. Vi jobbar med allt från att klä sig i vardagskläder till festkläder, in ifrån och ut. Eftersom vi är en fristående butik så bestämmer vi själva våra öppettider och de är för närvarande vardagar mellan kl. 10-18 och lördagar kl. 10-14. Våra kunder kan även handla i vår webshop. Under nästa år kommer vi även erbjuda möjligheten att handla våra produkter i samband med våra livesändningar.

Guldklimpen arrangerar även mindre och större event för att visa upp vårt sortiment.

Om tjänsten

I dagsläget är det 9 personer som jobbar i verksamheten men nu ska det utökas i personalstyrkan med en säljare till butiken. Detta innebär att vi är en ”tight” grupp som jobbar tillsammans och hjälper varandra, alla är viktiga. Tjänsten kommer till att börja med att vara ca 20-30 tim/vecka något vi gärna diskuterar med den person som blir anställd.

Du trivs i en säljande roll

Den person vi söker brinner för att ge bra service och se alla kunder i butiken som unika. Vi värdesätter att man tar egna initiativ i arbetet och att man känner en yrkesstolthet med det man gör. Man behöver också vara anpassningsbar, lyhörd och positiv.  Du, precis som vi har ett intresse för mode och kläder. Har man tidigare varit verksam inom försäljning så är det positivt men det viktigaste är det driv och glädje man har med sig i dagsläget.

Är du intresserad så tveka inte att söka jobbet då vi intervjuar löpande.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Guldklimpen

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2024-01-15

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrika Sörlisten på Ulrika.sorlisten@bestbemanning.nu

Urval sker löpande. Ansök redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Ulrika Sörlisten

Telefonnummer:

016-400 99 17

E-post:

ulrika.sorlisten@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen