Ansök
nu
Dela
tjänsten

HR-koordinator som älskar struktur och administration

Arbetsgivare:

SWG

Ort:

Eskilstuna/Stockholm

Sista ansökningsdag:

2023-04-14

Om företaget

Service Works Global, SWG, är Nordens ledande leverantör av digitaliseringsstöd till fastighetsbranschen. Tillsammans med våra kunder och partners blir vi i allt högre grad involverade i spännande projekt med att effektivisera informationsprocesser från projektering och produktion in till våra kunders FM-system. Vi är just nu i en stark tillväxtfas och söker fler medarbetare som vill vara med på resan när vi digitaliserar och utvecklar fastighetsbranschen.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi förstärker HR-avdelningen och söker en HR-koordinator som älskar struktur och administration! Är det du? Välkommen med din ansökan! Tjänsten är placerad i Eskilstuna eller Stockholm.

We Challenge People to Work Smarter for a Better Future

Vi söker HR-koordinator som vill vara med på vår tillväxtresa

Service Works Global Nordic AB befinner sig i ett starkt expansivt skede där vi står inför en resa med att implementera moderna verktyg och system inom HR-området. Du blir en viktig del av vårt HR-team som idag består av en HR-Manager. Vår uppgift är att ansvara och driva verksamheten framåt genom strategiska HR-frågor, utveckla organisationen samt ledar- och medarbetarskap. Löpande översyn av kompetensförsörjning ingår i vårt uppdrag. Vi utvecklar, implementerar och säkerställer välfungerande HR-processer genom att driva och ge stöd i frågor rörande arbetsrätt, rekrytering, anställning samt ledar- och medarbetarutveckling.

Vi strävar efter att vara en professionell och strategisk partner internt som ger verksamheten ett träffsäkert stöd.

Då HR-avdelningen är under uppbyggnad är rollen som HR-koordinator en ny roll.

Det här innebär tjänsten
 • Som HR-koordinator hos oss kommer du att arbeta med administrativa arbetsuppgifter inom hela HR-området.
 • Eftersom det är en nyinrättad roll kommer arbetsuppgifter att variera och det finns stora möjligheter att påverka rollens utformning.
 • Du kommer ha huvudansvaret för all data i vårt HR-system samt den huvudsakliga kontaktytan mot vårt outsourcade lönekontor (i dagsläget sköts det inhouse).
 • Du ansvarar för att ge våra chefer och medarbetare administrativt stöd i frågor gällande t ex lön, anställningsvillkor, förmåner, tolkning av kollektivavtal samt andra interna processer.
 • Du kommer även tillsammans med HR-manager administrera delar av rekryteringsprocessen.
 • Du rapporterar direkt till HR-manager.
 • Ytterligare arbetsuppgifter som förekommer är arbete med statistik och protokoll.
 • Arbetet kommer att erbjuda en stor variation av arbetsuppgifter och goda möjligheter att själv planera arbetets upplägg. För närvarande har vi ett stort fokus på att utveckla och tydliggöra våra processer och arbetssätt.
 • Du skapar och tydliggöra våra administrativa rutiner inom enheten.
 • Du är en naturlig knytpunkt vilket innebär många kontaktytor. Förutom nära samarbete med dina kollegor på HR och Ekonomi kommer du ha mycket kontakt med chefer och medarbetare i företaget.

Vem söker vi?

 • Vi tror att du är i början av din HR-karriär och har jobbat några år i liknande roll.
 • Du är strukturerad och älskar administration.
 • Du har högskole- eller universitetsutbildning med inriktning mot HR, alternativt annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer som likvärdig.
 • Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och förmågor.
 • Rollen ställer krav på att du är strukturerad och noggrann, samt att du tar egna initiativ och självständigt driver arbetet framåt samtidigt som du är lyhörd och har förmåga att lyssna in verksamhetens behov.
 • Du trivs med att ge service och hitta lösningar och vill tillsammans med oss ge bästa tänkbara stöd till verksamheten.
 • Du delar vår syn att det ska vara roligt och utvecklande att gå till jobbet och att vi har lyckats när våra chefer känner sig trygga i sin roll och alla våra medarbetare trivs och är stolta över att arbeta hos oss.
 • Vi värdesätter att du snabbt lär dig arbeta i nya system och det är meriterande om du har erfarenhet av implementering av HR-system.
 • Erfarenhet av arbetsrätt är meriterande för rollen.
 • Du har goda kunskaper i svenska och engelska muntligt såväl som skriftligt.

Om anställningen:

Placering: Eskilstuna/Stockholm

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning

Start och lön: Enligt överenskommelse. Vi erbjuder marknadsmässiga villkor

Mer om Service Works Global

SWG utvecklar lösningar inom fastighetsbranschen, vi erbjuder expertis och system inom förvaltning och service som effektiviserar våra uppdragsgivares processer och skapar förutsättningar för lönsam hållbarhet.
Idag samarbetar vi med mer än 400 fastighetsägare och förvaltare. Vi har kontor i Australien, Storbritannien, Kanada, Kuwait och Sverige.
SWG ägs till 100% av Addnode Group AB vars B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

SWG

Ort:

Eskilstuna/Stockholm

Sista ansökningsdag

2023-04-14

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Sofie Andersson

Telefonnummer:

+46721454374

E-post:

sofie.andersson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen