Skift- och daggående elektriker till Underhåll Fagersta

Arbetsgivare:

Outokumpu Fagersta Stainless

Ort:

Fagersta

Sista ansökningsdag:

2020-04-26

Om företaget

Outokumpu Fagersta Stainless är en av de ledande tillverkarna i världen vad gäller rostfri valstråd och dragen tråd. Vårt huvudkontor och produktion ligger i Fagersta, Sverige. I vårt valsverk produceras ca: 55 000 ton valstråd årligen varav ungefär 10 000 ton bearbetas vidare till dragen tråd. Fagersta Stainless har en omsättning på ca: 160 miljoner Euro och omkring 270 anställda. Våra produkter säljs över hela världen direkt från oss, eller via ett nätverk av representanter. Fagersta Stainless ingår i Outokumpu-gruppen, en global ledare inom rostfritt stål.

Om jobbet

Har du erfarenhet som industrielektriker och vill prova något nytt? Då ska du söka tjänsten hos oss på Outokumpu Fagersta Stainless.

Om tjänsterna:

Underhåll söker två industrielektriker som skiftgående och en industrielektriker som daggående till el-underhåll där kommer du att arbeta både självständigt och tillsammans med övriga elektriker över företagets samtliga områden. Som 3 skiftselektriker hos oss arbetar du med akuta åtgärder, förebyggande underhåll och vissa installationer samt service av våra driv och styrsystem.

Daggående elektriker utför du förebyggande underhåll, installationer, service av våra driv och styrsystem samt deltar i projekt. Beredskap kan förekomma.

Om dig

Du som söker tjänsten behöver ha ett par års erfarenhet från arbete som industrielektriker och en elutbildning på lägst gymnasienivå. Vi ser gärna att du dessutom har kunskap och erfarenhet av programmering och felsökning inom PLC. B-körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

För att trivas med arbetsuppgifterna hos oss så behöver du som person vara ansvarstagande, noggrann och initiativtagande samt trivas i situationer där du har många kontakter med andra människor.

Du kommer att arbeta tillsammans med underhållssamordnare och produktionssamordnare i frågor om vilka prioriteringar som ska göras och du kommer i stor utsträckning ha kontakter med personal på andra avdelningar för att både få information och ge information.

Närmaste arbetsledare är el-samordnare.
Skiftarbetstiden är i dagsläget förlagd efter 3-skift med 12 timmars helg men kan förändras.
Dagarbetstiden är 7:00–15:45 med möjlighet till flextid.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Outokumpu Fagersta Stainless

Ort:

Fagersta

Sista ansökningsdag

2020-04-26

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Vi hoppas kunna tillsätta tjänsterna så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Aziz Halimi

Telefonnummer:

021-440 30 64

E-post:

aziz.halimi@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen