Ansök
nu
Dela
tjänsten

Inköpare för kunds räkning

Arbetsgivare:

Kund till Best Bemanning och Rekrytering

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2020-12-09

Om företaget

Vår kund är ett anrikt och väletablerat företag med en stabil ekonomi. Ett välkänt och marknadsledande bolag inom sitt område. Arbetet är flexibelt där du självständigt driver dina ansvarsområden framåt och där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Din arbetsplats är i moderna och ljusa lokaler.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Är du ett proffs på inköp? Hos oss har du möjligheten att växa, få spetskompetens och över tid bli en strategisk inköpare.

I rollen som inköpare arbetar du med att driva arbetet med leverantörerna framåt, sätta kvalitetsmål samt utveckla befintliga och nya samarbeten. Du gör avrop och skaffar fram rätt material. Du bevakar även leveranser, hanterar reklamationer, ansvarar för lageroptimering och säkerställer att vi får inköpen i tid. Dessutom får du vara med på Inköpsavdelningens utvecklingsresa och sätta strukturer för inköpsarbetet.

Du kommer till exempel att:

  • utveckla inköpen tillsammans med sälj, marknad och leverantörer
  • förhandla fram nya avtal och förvalta befintliga avtal
  • vara behjälplig i avtalsupphandlingar.

 

Profil

Vi söker dig som trivs i en mindre organisation med högt i tak och ett tätt dagligt samarbete. Utöver detta uppskattar du ett högt tempo. För dig faller det sig naturligt att bidra med ett stort driv och ansvar där du arbetar självgående i inköpsprocessen och kommer med egna förbättringsinitiativ. Allt för att effektivisera och optimera det dagliga arbetet.

Du har en teknisk bakgrund inom inköp, med några års erfarenhet i liknande roll. Vi ser gärna att du har erfarenhet från internationellt inköpsarbete sedan tidigare samt kunskap inom stål, plåt, elektronik och hydraulik. Tjänsten inkluderar både nationella och internationella besök av leverantörer.

Som person är du självgående, resultatdriven och analytisk. Du har en förmåga att arbeta proaktivt och lösa problem på ett effektivt och strukturerat sätt. Vidare har du en mycket god förhandlingsvana som karaktäriseras av affärsmässighet och mycket god kommunikativ förmåga. Du är social och relationsskapande med en hög integritet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi söker dig som har:

  • civilingenjörsexamen eller relevant kandidatexamen, exempelvis inom ekonomi eller inköp
  • erfarenhet av att arbeta på ett industribolag med inköp
  • ett stort intresse för både teknik och affärer
  • goda kunskaper inom Officepaketet
  • B-körkort
  • mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Best Bemanning & Rekrytering och att du kommer anställas direkt hos vår kund.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Kund till Best Bemanning och Rekrytering

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2020-12-09

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Lovise Bjuvsjö

Telefonnummer:

016-400 99 23

E-post:

lovise.bjuvsjo@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen