Ansök
nu
Dela
tjänsten

Innesäljare

Arbetsgivare:

Nordkalk

Ort:

Köping eller Falköping

Sista ansökningsdag:

2022-06-22

Om företaget

Vi bidrar till en ljusare morgondag med vår kalksten. Den ger näring åt jorden som föder oss, renar vattnet vi dricker och luften vi andas och är avgörande för flera kritiska industriella processer, såsom stål- och papperstillverkning. Vår framgång bygger på en solid kalkstensgrund, mer än 120 års historia och på våra 820 människors expertis. Vi är det ledande kalkstensföretaget i norra Europa, med ett betydande fotfäste i Centraleuropa. Vår ägare är brittiska SigmaRoc PLC.

Läs mer om oss på: www.nordkalk.se

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Du strukturerade person med hög social kompetens och rätt attityd – nu finns jobbet för dig. Vi utökar organisationen med ytterligare en innesäljare som kommer att vara kontaktyta till våra mindre kunder. Du bör ha erfarenhet av liknande tjänster tidigare och ha en kommersiell framtoning där både affärsdriv, lyhördhet och struktur är viktigt. Våra kunder förväntar sig bra service, med korrekt information och återkoppling. Det är det som blir din uppgift! Till din hjälp har du kollegor i vårt säljteam samt vår kundservice.

Tjänsten kommer innebära att du även arbetar i vår kundservice, men ditt fokus blir våra kunder. Du kommer att arbete via telefon, mail och andra digitala kanaler. Du kommer att ha en budget, kundansvar, skriva offerter och följa upp offerterna. Vi använder Microsoft Dynamics, så erfarenhet av det eller liknande system är meriterande.

Din profil

Våra kunder finns i Sverige så din svenska måste vara bra både i skrift men också i annan kommunikation. Du ska kunna prioritera din dag och du är noggrann i ditt arbete. Våra kunder ska känna att de är viktiga och att vi hjälper dem på bästa möjliga sätt. Du behöver inte vara orolig för produktkunskap, det kommer vi lära dig.

Nordkalk är ett ledande företag inom kalksten med fokus på hållbara lösningar. Vi finns på 9 orter i Sverige. Våra värderingar är öppenhet, rättvisa, mod, tillit och respekt. Vi arbetar för tillväxt inom Lantbruk, Bygg och Kemiska industrin.

Vi är stolta över våra kalkstensbaserade lösningar som spelar en så viktig roll i våra liv idag och imorgon. Vår framgång bygger på en solid kalkstensgrund, mer än 120 års historia och på våra medarbetares expertis. Vi är stenhårda proffs som är engagerade i att leverera den bästa servicen till våra kunder och är villiga att göra det lilla extra för en kollega.

Vi tror att det är människorna som gör Nordkalk, och våra människor är stenhårda proffs! Hos oss finns det möjligheter för talanger.

Kontorstid: Flexibla arbetstider, antingen 8-16.30 alt. 7-15.30, 30 min lunch.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Nordkalk

Ort:

Köping eller Falköping

Sista ansökningsdag

2022-06-22

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Sofie Andersson

Telefonnummer:

016-542 90 10

E-post:

sofie.andersson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen