Ansök
nu
Dela
tjänsten

Innesäljare till Sandåsa Timber

Arbetsgivare:

Sandåsa Timber AB

Ort:

Strängnäs

Sista ansökningsdag:

2023-04-16

Om företaget

Sandåsagruppen är ett modernt familjeföretag med lång historia och stark tillväxt. Sandåsa Timber AB består av en träförädlingsanläggning i Strängnäs och två sågverk i Katrineholm och Åkers Styckebruk. I Sandåsagruppen producerar vi dessutom pellets i vår fabrik i Katrineholm under namnet Forssjö Pellets. Vi är centralt belägna i Mälardalen med bra kommunikationer och täta förbindelser till våra omgivande större städer. För oss betyder långsiktiga relationer mycket, både med leverantörer och kunder.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Sandåsa Timber AB i Strängnäs växer och vi söker därför dig med en vilja att knyta nya kontakter och förmåga att vårda relationer. Är du intresserad av ordermottagning, administration och orderhantering och vill ha ett roligt jobb på ett svenskt, välkänt och framgångsrikt företag? Då kan tjänsten som Innesäljare hos oss på Sandåsa Timber AB vara något för dig!

Vad går jobbet som Innesäljare ut på?

Dina arbetsuppgifter kommer i första hand vara att ta emot och handlägga förfrågningar och beställningar och besvara inkommande samtal och e-post både från nya såväl som befintliga kunder. Du kommer att tillhöra en trevlig avdelning med sociala och drivna medarbetare som gillar att ha kul tillsammans både under och efter arbetstid!

I jobbet ingår till exempel att

  • skapa och upprätthålla kommunikationen med nya och befintliga kunder
  • få nöjda kunder vid varje affär bl.a. genom att säkerställa att kunder köper rätt produkt/kvalitet.
  • hålla kontakt med kunder via mejl och telefon.
  • att vara behjälplig till utlastningsansvarig med de arbetsuppgifter som krävs för att det dagliga arbetet ska fungera.
  • att stötta övriga medlemmar i teamet med för dagen nödvändiga arbetsuppgifter.
  • aktivt driva ovanstående punkter för att nå ett optimalt försäljningsresultat.

Är du Sandåsa Timbers nya Innesäljare?

Det här jobbet passar dig som framför allt är strukturerad, relationsskapande och lösningsfokuserad i de arbetsuppgifter du tar dig an. Du bör ha erfarenhet av arbete med försäljning och kundservice och vi tar för givet att du är en kommunikativ och nyfiken person som är mån om att göra ett bra jobb. Det är även meriterande om du har branscherfarenhet men det är inget måste.

Vidare besitter du god datavana och kan arbeta i de olika Officeprogrammen. Arbetet förutsätter även att du har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift.

Vad kan Sandåsa Timber AB erbjuda dig?

Sandåsa Timber AB är en arbetsgivare som månar om sina medarbetare genom att erbjuda trygga anställningsvillkor och generösa förmåner. Hos Sandåsa Timber AB präglas arbetskulturen av att medarbetarnas personliga utveckling har hög prioritet.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Sandåsa Timber AB

Ort:

Strängnäs

Sista ansökningsdag

2023-04-16

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Fredrik Wahlqvist

Telefonnummer:

016-400 99 13

E-post:

fredrik.wahlqvist@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen