Ansök
nu
Dela
tjänsten

IT Tekniker till SWG

Arbetsgivare:

SWG

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2022-06-12

Om företaget

Service Works Global, SWG, är Nordens ledande leverantör av digitaliseringsstöd till fastighetsbranschen. Tillsammans med våra kunder och partners blir vi i allt högre grad involverade i spännande projekt med att effektivisera informationsprocesser från projektering och produktion in till våra kunders FM-system. Vi är just nu i en stark tillväxtfas och söker fler medarbetare som vill vara med på resan när vi digitaliserar och utvecklar fastighetsbranschen.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi söker IT-tekniker

Vill du bli en del av vårt team? Vi söker en IT-tekniker som får arbeta i en modern miljö med professionella och trevliga kollegor. En rolig och flexibel tjänst där du får möjligheten att utvecklas i ett spännande företag med en stark ledare i Addnode-koncernen.

Det här innebär tjänsten

Hos oss på SWG får du som IT-tekniker en tydlig och viktig roll i vår organisation. Du arbetar med vår interna produktdatamiljö men även med installationer och uppdateringar av våra applikationer, både internt och externt. I uppdraget ingår hantering av vår interna miljö som omfattar datorer och annan kringutrustning samt servrar både i våra egna lokaler samt inhyrda servrar i externa datacenter. Vi samarbetar med ett engelskt systerföretag och talar därför engelska på våra regelbundna avstämningsmöten. I övrigt är tjänsten mestadels självständig där du ansvarar över din egen planering.

Din profil

Du som är rätt person

Vi söker dig som är IT-tekniker med minst 5 års erfarenhet av att medverka vid systeminföranden, uppgradering och felsökningar både internt och externt i olika IT-miljöer. Vi tror att du har en bakgrund från en serviceorganisation där du arbetat med IT-system åt slutanvändare. Självklart har du ett genuint intresse för IT- och informationshantering samt skriver och talar obehindrat på båda svenska och engelska. Du behöver vara en social, driven och pedagogisk person för att samarbeta effektivt. Resor kan förekomma, främst inom Sverige och Norge, men arbetet sker mestadels via fjärruppkoppling. På hemmaplan hos oss på kontoret får du vara en del av vår goda laganda som vi gärna ser att du bidrar till.

Här får du ta del av marknadsmässiga villkor och vara en del av ett växande företag som inom kort är ISO27001-certifierade.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

SWG

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2022-06-12

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Gunnar Eklind

Telefonnummer:

0729620062

E-post:

gunnar.eklind@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen