Ansök
nu
Dela
tjänsten

Arbetsgivare:

BDO

Ort:

Linköping

Sista ansökningsdag:

2022-08-31

Om företaget

Varmt välkommen till vårt kontor på Drottninggatan 19 i Linköping. Vi täcker in alla tjänster inom våra affärsområden - rådgivning, revision, skatt och företagsservice. På BDO sätter vi medarbetarna främst. Anledningen är enkel, vi ska bli bäst på service och den levereras bäst av våra medarbetare. Därför satsar vi på kompetensutveckling i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Vi arbetar i en prestigelös och inkluderande kultur där alla har möjligheten att växa, både som individ och yrkesperson. För att vara världens femte största revisions- och konsultorganisation är stämningen inom BDO förvånansvärt avslappnad och familjär. Vi uppmuntrar och underlättar för våra medarbetare att nå en bra balans mellan arbete och fritid.

På Linköpingskontoret har vi en familjär och öppet arbetsklimat, vi kan erbjuda tillgång till stor kompetens och vi stöttar varandra i våra uppdrag. För tionde året i rad har rådgivnings- och revisionsbyrån BDO de nöjdaste kunderna i revisionsbranschen. Vår drivkraft och våra värderingar har visat sig vara framgångsrikt.

BDO är världens femte största revisions- och rådgivningsbyrå med 80 000 anställda i 162 länder. BDO i Sverige har ca 750 anställda på drygt 20 kontor med en familjär kultur som gör att varje medarbetare känner sig sedd. Vi satsar på individuell utveckling och förstår att du måste trivas för att utvecklas och utvecklas för att trivas. Hos BDO involveras du i hela kundprocessen vilket ger dig möjlighet att jobba nära våra kunder. Vårt breda tjänsteutbud innebär att vi kan hjälpa kunderna på många plan. Därmed växer både du, ditt team och vi som bolag. BDO värnar om balans mellan arbetsliv och privatliv hos våra medarbetare vilket gör det möjligt att kombinera ansvarsfullt arbete med familjeliv och fritid samt möjlighet för återhämtning mellan arbetstoppar. Vi erbjuder dig ett konkurrenskraftigt anställningserbjudande.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Om oss 

BDO är en affärspartner som finns med dig hela vägen, både i din vardag och på din utvecklingsresa. Detta för att minska risker, skapa möjligheter och realisera drömmar. Vi erbjuder bred och djup kunskap inom affärsrådgivning, revision, skatt och outsourcing av redovisning och lön. Vi kan hjälpa dig lokalt på något av våra tjugotal kontor runt om i Sverige, eller globalt via BDO:s världsomspännande nätverk en av världens största revisions- och konsultorganisationer med över 97 000 medarbetare i fler än 160 länder. På Linköpingskontoret arbetar vi med både små och medelstora bolag inom alla olika branscher. Vi finns med i deras vardag och på deras utvecklingsresa, på en all mer digitaliserad marknad. Många av våra kunder är ägarledda och geografiskt är de väl utspridda.  

BDO präglas av goda relationer, delaktighet och långsiktiga karriärvägar. Här kommer du få möjlighet att jobba med många av våra duktiga konsulter i en härlig miljö och arbeta med kunder på olika nivåer samt inom olika branscher med varierande storlek. Hos oss är det viktigt att ha kunden i fokus och vi arbetar med att ständigt förbättras och effektivisera vårt arbete för att göra det lilla extra för kunden. Personligt engagemang är lika viktigt för oss som kunskap och kvalitet. Vi tror att det är den insikten som har gett oss branschens nöjdaste kunder sedan 2013. 

Som redovisningskonsult blir du BDO:s “ambassadör” inom redovisningsområdet. Du kommer arbeta tillsammans med härliga medarbetare på olika uppdrag åt olika kunder. Vi ser gärna att du som redovisningskonsult har ett proaktivt arbetssätt mot kund och arbetar med att identifiera affärsmöjligheter för att på så sätt kunna skapa merförsäljning. Som junior redovisningskonsult hos BDO kommer du att få en varierande och spännande roll tillsammans med drivna och familjära medarbetare! 

I din roll som redovisningskonsult ingår det att arbeta kundorienterat med varierande arbetsuppgifter. Arbetsuppgifter innefattar bland annat löpande redovisning, kund- och leverantörs reskontra, avstämningar av bankkonton och månads- och årsavstämningar. Under arbetets gång kommer du få hjälp och stöttning av dina seniora medarbetare.

Du kommer att lära dig våra olika system, vår portal och moderna applikationer som ger den bästa administrativa lösningen både för oss som konsulter men också för våra kunder. Du kommer även få en bred kunskap och utveckling genom mötet med våra kunder tillsammans med dina kollegor.   

Din profil

Vem söker vi? 

Vi söker dig som en är skicklig relationsbyggare med god samarbetsförmåga, som har ett naturligt affärsdriv. För att trivas i rollen som junior redovisningskonsult hos oss ser vi även att du är initiativrik, flexibel och villig att lära dig och utvecklas hos oss! Vi ser gärna att du är serviceinriktad och drivs av att stötta och hjälpa kunder och dina medarbetare. Vidare ser vi gärna att du har:

  • En examen från en YH-utbildning inom redovisning/ekonomi
  • Något års erfarenhet av redovisning eller arbete på byrå är meriterande
  • Viss erfarenhet av K2
  • Goda kunskaper inom svenska och engelska då BDO ingår i en global organisation

Vårt breda tjänsteutbud innebär också att vi kan hjälpa kunderna på många plan. Därmed växer både du, ditt team och vi som bolag.

Söker du en bred roll där du kan utvecklas som redovisningskonsult och är sugen på att jobba på en byrå med branschens nöjdaste kunder? Tveka inte med att söka nu! 

Video

 

Ansök
nu

Arbetsgivare:

BDO

Ort:

Linköping

Sista ansökningsdag

2022-08-31

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Sofie Andersson

Telefonnummer:

+46165429010

E-post:

sofie.andersson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen