Ansök
nu
Dela
tjänsten

Jurist

till Argum i Örebro

Arbetsgivare:

Argum

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag:

2024-03-03

Om företaget

Argum är en specialiserad juristbyrå som erbjuder Sveriges jord- och skogsägare juridisk och ekonomisk rådgivning. Byrån är ledande inom sitt verksamhetsområde och har ett brett samarbete inom sin bransch. Byrån har fyra kontor med sammanlagt elva medarbetare, varav fyra på kontoret i Örebro. Övriga kontor finns i Stockholm, Göteborg och Linköping.

Om tjänsten

Efterfrågan på våra tjänster ökar, därför utökar vi nu med ytterligare en jurist till vårt Örebrokontor. Hos oss på Argum kommer du att på ett självständigt sätt arbeta som rådgivare och expert på frågor inom våra verksamhetsområden. Som jurist hos oss leder och driver du självständigt kundärenden, granskar och upprättar avtal eller andra rättshandlingar. På Örebrokontoret har vi i dagsläget en fördjupad specialisering inom rådgivning avseende generationsskiften och andra äganderättsfrågor samt allehanda ekonomisk familjerätt. Annan juridik förekommer och som jurist hos Argum har man möjlighet att styra över vilka rättsområden som man vill arbeta med.

Din profil

För att trivas hos oss behöver du, förutom din analytiska sida, ha förmågan att arbeta självständigt, ett stort eget driv samt en förmåga att snabbt sätta dig in i och anpassa dig till nya situationer med en ödmjuk inställning. Du bör som person ha lätt för att leda samtal och möta människor i förändring och i jobbiga situationer. Positiv, affärsinriktad och kommunikativ är andra ord som beskriver dig. Vem du är och vad du gör har företräde framför höga betyg i rekryteringen.

Hos oss har vi högt i tak och diskuterar gärna sakfrågor med varandra för att alltid nå bästa resultat för våra kunder. Vi hjälps tillsammans åt med frågor och situationer under våra arbetsdagar i vår platta organisation med högt i tak där vi strävar efter att ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi har även ett nära samarbete med våra kollegor på övriga orter och träffas regelbundet.

Tjänsten, som är en tillsvidareanställning på heltid, har placeringsort Örebro.

Har du frågor om rollen är du välkommen att ringa till Ulrika Goldkuhl på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 019 – 12 60 01, som arbetar med tillsättningen för Argums räkning.

Söker gör du via hemsidan, www.bestbemanning.nu
Vi vill ha ditt personliga brev och CV snarast, dock senast den 25/2-24.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Argum

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag

2024-03-03

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval kan komma att ske under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Ulrika Goldkuhl

Telefonnummer:

019-12 60 01

E-post:

ulrika.goldkuhl@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen