Ansök
nu
Dela
tjänsten

Nyfiken och serviceinriktad jurist

Arbetsgivare:

MDAR

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2021-09-30

Om företaget

Stefan Bengtsson och Göran Jonsson startade MDAR i början av 2020. De har arbetat som revisorer och rådgivare på några av Sveriges största revisionsbyråer tidigare i sina karriärer. Både Stefan och Göran har varit partners hos tidigare arbetsgivare samt haft tunga ledarroller. Såväl genom tidigare revisorskarriärer, som i sina ledarroller har de förvärvat betydande erfarenheter som kan komma till sin rätt inom den rådgivningsverksamhet som MDAR idag bedriver.
Genom rekryteringen av skattejuristen Ulf Dahlberg, som även han har betydande erfarenhet från revisionsbranschen och även arbetet inom bank, finns även en hög kompetens inom skatte- och juridikområdet.

MDAR har sin huvudsakliga lokalisation i Eskilstuna på Smedjegatan 33, men även två satellitkontor i Stockholm och Nyköping. MDAR:s primära geografiska marknad är Sörmland, Västmanland och Stockholm – vilket vi internt benämner som Mälardalen.

Ambitionen med MDAR är att skapa en fristående rådgivningsaktör utanför de stora revisionsbyråerna. Målet är att leverera rådgivningstjänster inom ekonomi och skatt/juridik till de ägarledda företagen och dess ägare med högsta kompetensnivå.

Om tjänsten

Är du jurist med ett par års erfarenhet ifrån skatterätt? Vill du få möjligheten att fortsätta växa som individ och yrkesperson i ett härligt gäng?  Då är det dig Mälardalens Affärsrådgivning – MDAR letar efter.

MDAR arbetar prestigelöst och inkluderande och vi vill att du ska utvecklas med oss. Du kommer att arbeta i ett erfaret team där vi alla har olika specialistkunskap i en trevlig och modern arbetsmiljö med intressanta juridiska frågor med fokus på skattejuridik, avtal och ägarförändringar.

Vi levererar tjänster av högsta klass inom samtliga områden som berör Sveriges entreprenörer. Som till exempel: kvalificerade redovisningsfrågor, koncernstrukturs frågor, lönsamhetsfrågor, ledningsfrågor, styrelsefrågor (governance) och ägaruttag.

Ditt uppdrag

Som skattejurist på MDAR kommer du arbeta självständigt, ta eget ansvar och vara en del av teamet och bistå med olika avtal och frågor inom skattejuridik.

  • Självständigt driva och hantera en stor mängd skatterättsliga och affärsjuridiska frågor
  • Förse teamet med råd och anvisningar avseende olika former av avtal
  • Självständigt upprätta, granska och förhandla avtal
  • Du kommer arbeta med rådgivning gentemot våra kunder i löpande ärenden

I den här rollen finns det inga begränsningar för hur mycket du kan utvecklas, det är helt upp till dig och din ambitionsnivå.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en avslutad juristexamen och minst två års arbetslivserfarenhet av arbete med skatterätt.

Du har självständigt upprättat, granskat och förhandlat en hel del avtal. Har förmågan att se helheten i uppdragen och tycker om att träffa kunder. Det är meriterande om du har erfarenhet från, skatteverket, advokatbyrå, revisions- eller annan konsultbyrå.

För att trivas och lyckas hos oss behöver du vara nyfiken, våga framföra egna idéer och kunna ta feedback. Du är affärsmässig, serviceinriktad, prestigelös, har gott omdöme, eget driv och hög social kompetens. Du har i ditt arbete visat prov på utmärkt förhandlingsförmåga och ett gott affärssinne. Som person är du strukturerad och duktig på att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Det är viktigt att du kan arbeta obehindrat på såväl svenska som engelska.

På MDAR jobbar vi 8-17 och tycker det är viktigt med balans i livet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som personlig drivkraft, social kompetens och problemlösning. Tjänsten är på heltid i Eskilstuna.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

MDAR

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2021-09-30

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Malin von Zweigbergk

Telefonnummer:

0768012939

E-post:

malin@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen