Ansök
nu
Dela
tjänsten

Key Account Manager för RIX FM och STAR FM med placering i Örebro

Arbetsgivare:

Nordic Entertainment Group AB

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag:

Om företaget

NENT Group Radio är en av de största kommersiella radiooperatörerna i Norden, även tillgänglig online och via mobilappar.

I Sverige driver vi landets näst största kommersiella radionät. Vår onlinemusiktjänst I LIKE RADIO är en one-stop-shop för våra radiostationer och ytterligare 20 digitala stationer skapade för våra lyssnare. Den är tillgänglig via webbläsaren eller via appen på mobila enheter från Apple och Android. Våra svenska radiostationer är RIX FM, STAR FM, Bandit Rock och Power Hit.

I Norge driver vi det ledande kommersiella radionätet. Alla radiostationer är också tillgängliga via en 24/7 online-spelare och via appar för iOS och Android.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Key Account Manager agerar du som utesäljare. Du kommer arbeta med några av Sveriges största annonsörer inom regionen. Du ansvarar för bearbetning av nya kunder och sköter hela säljprocessen från prospektering, bokning och genomförande av möten, till avtalsförhandling och avslut. Du arbetar utifrån en strategisk plan för din kundlista och till din hjälp har du flertalet säljverktyg. Du säljer hela vår produktportfölj som innefattar radioreklam, event, sponsring, promotion samt onlineannonsering.

Din profil

Vi söker en dig som är självgående och har ett högt eget driv. För att briljera i den här rollen behöver du ha känsla för att bygga relationer och trivas i det sociala med många kontaktytor. Egenskaper som kreativ, modig, nyfiken, ihärdig, pålitlig och ödmjuk värderas högt inom NENT Group Radio. Vi söker dig som är fokuserad och målinriktad, som verkligen vill lyckas och vet att det krävs både bra förberedelse, rätt inställning och hårt arbete för att nå resultat.

  • Du har tidigare erfarenhet från en KAM-roll inom tjänsteförsäljning, bemanning, B2B-försäljning eller till fördel inom medieförsäljning
  • Du har B-körkort
  • Sist men inte minst är du en teamplayer och gillar att vinna!
Ansök
nu

Arbetsgivare:

Nordic Entertainment Group AB

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Åsa Quarfordt

Telefonnummer:

019-12 60 49

E-post:

asa.quarfordt@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen