Klubbchef med hjärtat både på plan och i samhället

Arbetsgivare:

Eskilstuna United DFF

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2020-12-20

Om föreningen

Eskilstuna United DFF är Eskilstunas enda renodlade damfotbollsförening och distriktets enda elitförening på damsidan. Visionen är att vara Sveriges främsta utbildare av elitfotbollsspelare och det självklara valet för unga fotbollsspelare i regionen. Stegen går ständigt framåt för att vara en förening i framkant med starkare ekonomi och varumärke. Detta genom att fortsätta ta sig an samhällsutmaningar och knyta nya partnerskap. Med aktiviteter inom klubbens hållbarhets- och jämställdhetsarbete gör föreningen skillnad både på och utanför planen.

Arbetsuppgifter

Eskilstuna United vill ta nya steg framåt genom ett fortsatt arbete för att stärka ekonomi, organisation och varumärke – här spelar du som klubbchef en viktig roll. Ditt uppdrag är att fortsätta arbetet att skapa en stark och professionell organisation genom att driva de strategiska frågorna inom klubben. Du utvecklar och leder föreningen med fokus på hållbarhet, jämställdhet och samhällsansvar på en större nationell karta. Med fullt ansvar över budget, varumärke och administration arbetar du för att öka intäkterna. Rollen innebär personalansvar.

Arbetsuppgifterna varierar mellan att utveckla samarbete med kommun, fotbollsförbund och andra aktörer, till att starta upp nya lag på ungdomssidan. Du är den som ser till att verksamheten fungerar på ett smidigt sätt för våra ledare och unga fotbollsspelare. Du är klubbens ansikte utåt och representerar Eskilstuna United i olika sammanhang.

Du ingår i en grupp med föreningens ideellt aktiva, medlemmar och personal samt styrelse som du rapporterar till. Arbetet sker i tätt samarbetet med klubbens sportchef.

Kvalifikationer

Vi tror att du är en naturlig och pedagogisk ledare med ett tydligt helhetsperspektiv. Du har erfarenhet från antingen sportsliga organisationer, ideellt arbete eller näringslivet där du bedrivit förändringsarbete. Det är meriterande om du har drivit någon form av socialt arbete med mål att ta sig an tuffa samhällsutmaningar. Oavsett bakgrund är det viktigt att du vill bedriva förändringsarbete och har ett starkt driv av att arbeta för jämställd idrott. Du är van att planera och strukturera ditt arbete självständigt utifrån satta mål.

För att trivas och lyckas i tjänsten bör du vara en visionär och inspiratör men samtidigt en produktiv person som får saker att hända. Då arbetet innefattar många personliga möten är det viktigt att du är kommunikativ och har ett gott servicetänk.

Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

För tjänsten förväntas att du har körkort och tillgång till egen bil.
Omfattning: Heltid med 6 månaders provanställning. Arbetstiden är oregelbunden och omfattar kvälls- och helgarbete.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Eskilstuna United DFF

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2020-12-20

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Lovise Bjuvsjö

Telefonnummer:

016-400 99 23

E-post:

lovise.bjuvsjo@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen