Ansök
nu
Dela
tjänsten

Kökssäljare

Arbetsgivare:

Ballingslöv Örebro

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag:

2022-06-23

Om företaget

Ballingslöv Örebro ägs av Jakobssons Möbler som är ett familjeägt bolag i tredje generationen. Efter att ha sålt kök i över 20 år så valde vi 2021 att flytta vår köksförsäljning från vår butik på Aspholmen till en egen butikslokal på Engelbrektsgatan i Örebro.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Du kommer tillsammans med ytterligare 2 kollegor driva, bemanna och utveckla vår köksbutik. Vi säljer Ballingslövs kök vilket vi är stolta över. Det står för formstarka kvalitetskök att trivas länge i. Ballingslöv strävar också efter att skapa framtida designklassiker som driver produktutveckling och utmanar normer. Om det är saker som triggar dig som säljare och med ditt engagemang för uppgiften – då kan det vara dig vi söker!

Du kommer som säljare hos oss att både sälja kök genom att kunderna kommer till vår fina butik, eller att du gör ett bokat hembesök, för att där på plats diskutera kundens nya kök och dess upplägg.

Din profil

Du har kanske sedan tidigare arbetat som kökssäljare. Alternativt har du sålt andra kvalitetsprodukter till konsumenter. Framförallt vill vi att liksom du ser kök som en del av husets totala möblemang.

Du ska ha ett genuint intresse och känsla för färg och form, du ska vara intresserad av att ha koll på trender. Vi vänder oss framförallt till privatkunder idag, din framgång kommer mycket att hänga på att du har förmågan att få ett stort förtroende hos våra kunder.

Vi tycker om känslan av frihet under ansvar, du lägger själv till viss del upp dina dagar gällande hemkonsultationer alternativt dagar i butiken, och kommer att arbeta i ett ”rit-program” för att visualisera det du och kunderna har diskuterat. Du kommer att följa affären från det första besöket hos er till dess att allt är klart och kunden tar sitt kök i bruk.

Du som person tycker om att driva affären till avslut och tycker om att göra kunderna både nöjda och ibland kanske även lite överraskade. Jakobssons Möbler är ett familjeföretag, där vi alla hjälps åt när det behövs.
Vi förutsätter att du tycker om att möta kunder, nätverka och se långsiktigt på din roll hos oss. Du kommer att få produktutbildning hos Ballingslöv, möjlighet att vara med och utveckla vår köksavdelning.

Vi värdesätter om du har erfarenhet med dig från butiksförsäljning, där kunden är i fokus.


Du behöver ha körkort och tillgång till egen bil. Arbetstid: heltid inkl vissa helger.

Låter det här intressant?

Eller har du frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering AB på telefon 070-618 06 75.

Ditt personliga brev och din cv vill vi ha snarast, dock senast den 23/6. Sök redan idag om du är intresserad, urval kan ske under ansökningstiden.
Ansök
nu

Arbetsgivare:

Ballingslöv Örebro

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag

2022-06-23

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Åsa Quarfordt

Telefonnummer:

019-12 60 49

E-post:

asa.quarfordt@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen