Ansök
nu
Dela
tjänsten

Kom och jobba hos oss – bli vår nya kökssäljare!

Arbetsgivare:

ELON Eskilstuna

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2022-02-20

Om företaget

Vi ingår i kedjan ELON och är ett familjedrivet företag sedan 44 år tillbaka. En stabil och omtänksam arbetsgivare, där laget går före jaget. Vi säljer och marknadsför olika typer av vitvaror som kyl och frys, diskmaskin eller tvättmaskin och torktumlare. Förutom dessa vitvaror har vi även kökstillbehör och andra apprater du använder i hemmet. Vi är också köksleverantör av varumärkena Ballingslöv och NORDANRO.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi erbjuder kvalitativa kökslösningar till företag och privatpersoner i Mälardalen. Våra visningskök hittar du på Gap Sundinsväg 4 i Eskilstuna. Där kommer även din arbetsplats att vara förutom när du besöker våra kunder på plats.

Du kommer först och främst arbeta med en kollega som har samma roll som dig, så bra samarbete mellan er och andra i butiken är en bra hörnsten för att både du och andra ska trivas på jobbet. Vi har en väldigt vänskaplig och lättsam arbetsplats, där vi både stöttar varandra och skrattar tillsammans. Det är viktigt för oss.

Du kommer att arbeta självständigt så du kommer själv skapa rutiner och struktur för ditt arbete. Vi arbetar med ritverktyget Winner, om du ej har den erfarenheten så kommer vi att förse dig med den. Efter ritat förslag skickar du offertunderlag till kund och nästa steg blir orderläggning, uppföljning och leverans.

Vill du fylla din vardag med vackra kök, härliga kunder, smarta lösningar, noggranna mätningar på ritningar, beställningar, uppföljning av beställningar, leverans av kök till nöjda kunder – då är du rätt person för oss! Sök redan idag – urvalet sker löpande!

Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Din profil

Den viktigaste egenskapen att vara noggrannhet och att arbeta med kvalité. För att passa in i rollen bör du vara socialt kompetent, har ett estetiskt öga för färg, form och detaljer. Det är bra om du har förmåga att sätta dig in i våra kunders situation där de ska skapa en trivsam och vacker köksmiljö som de ska trivas i under många år framöver.

Det är en bonus om du har sälj-/service och butikserfarenhet. Att du har en vana att leverera produkter och tjänster med högservicenivå och korrekthet. Att ha ett leende på läpparna är inte en ansträngning för dig utan kommer naturligt, lika naturligt som att hjälpa våra kunder. Du bör ha lätt för att skapa kontakt och förtroende inför deras köksinvestering.

Lön

Marknadsmässig lön och friskvårdsbidrag

Ansök
nu

Arbetsgivare:

ELON Eskilstuna

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2022-02-20

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Sofie Andersson

Telefonnummer:

016-316 01 88

E-post:

sofie.andersson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen