Ansök
nu
Dela
tjänsten

Kontorschef till PQ Projektledning

Arbetsgivare:

PQ Projektledning

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2020-09-06

Om företaget

PQ Projektledning grundades 2007 och har idag genomfört fler än 1400 uppdrag åt cirka 200 återkommande offentliga och privata kunder, i huvudsak i Sverige med fokus på Mälardalen och Stockholmsregionen. Bland våra kunder återfinns nästan alla aktörer på bygg- och fastighetsmarknaden – privata fastighetsägare, stat och kommun, vård och landsting samt industrin. Vi är drygt ett 40-tal medarbetare och har kontor i Stockholm, Västerås och Eskilstuna.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

PQ Projektledning står inför sitt nästa utvecklingssteg, där bolaget skall fortsätta att utveckla förmågan i projektledare rollen, bibehålla tillväxt och växa geografiskt. Stärkt arbetsgivareattraktion och ökad innovations fokus med breddning av tjänsteutbud finns också formulerad i visionen. Samtidigt kommer nuvarande kontorschef inom en 2års period att ta nästa steg i karriären och gå i pension. Därför söker vi nu efter en ny kontorschef som kommer vara en del av denna utveckling.

Som kontorschef på PQ Projektledning är du ansvarig för en grupp på ca 15-20 projektledare. Du leder gruppen och tillsammans värnar ni om både bolagets och kundens affärer. Du arbetar aktivt med målstyrning, marknadsbearbetning, kundaktiviteter samt för att lokalt stärka PQ Projektledning som varumärke. Företagskulturen är en viktig ingrediens där PQ strävar efter att uppfattas internt och externt som homogen av medarbetare, leverantörer och kunder. Värdegrunden inom organisationen kännetecknas av: engagemang, affärsetik, förtroende, hållbarhet, kompetens, samarbete, innovation. Som kontorschef ansvarar du för den lokal kulturen och kommunikation mot övriga kontor.

Du ingår även i företagets ledningsgrupp, ansvarar för reflektions- löne- och medarbetarsamtal. Vi ser att du trivs med att finnas tillgänglig för din personal och arbetar aktivt med att coacha samt själv leda personalen till att utvecklas. I detta ingår även att lägga upp strategier och planering för kompetensförsörjning/HR både på personnivå och gruppnivå.

Som kontorschef är du även till del operativt involverad i olika uppdrag.
PQ Projektledning verkar även i Västerås och Stockholm, du arbetar lokalt men vi ser dig som bryggan emellan där vi uppmuntrar till samordning av resurser mellan kontoren.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har erfarenhet av konsultuppdrag, erfarenhet av att leda personal/grupper samt marknadsbearbetning. Då vi verkar inom bygg- och fastighetsbranschen är det meriterande om du tidigare har arbetat inom liknande bransch. Även erfarenhet inom projektmanagement är meriterande. Du har en teknisk utbildning i grunden, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.

Du är en naturlig ledare som har en dynamisk ledarförmåga. Då du ansvarar för en stor grupp är det av stor vikt att du kan anpassa din kommunikationsstil beroende av mottagaren. På bolaget är det ett öppet klimat där gruppen stöttar varandra och tillsammans värnar om affärsrelationer vilka bygger på långsiktigt förtroende och transparens.

Du är kommunikativ och drivs av utveckling, både för personalen och bolaget. Som person är du en lagspelare som agerar prestigelöst. Du trivs i rollen att arbeta med människor, du ser vikten av att gruppen presterar bäst tillsammans och uppmuntrat till detta. Du är engagerad och har positiv energi, du inspirerar din grupp och finns även där som ”bollplank”. Du är rak i ditt agerande, lösningsorienterad och har förmågan att direkt hantera eventuella konflikter.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

PQ Projektledning

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2020-09-06

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Malin von Zweigbergk

Telefonnummer:

073-1403074

E-post:

malin@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen