Ansök
nu
Dela
tjänsten

Kund- och försäljningsansvarig

med sinne för lönsamma affärer

Arbetsgivare:

myOffice

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag:

2024-03-17

Om företaget

myOffice är ett hus fullt med möjligheter. Vi är Örebros största business community och erbjuder bland annat flexibla kontorslösningar, konferensrum och evenemang samt föreläsningar. Visste du att myOffice-huset är format som en rubikskub?

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi söker dig som har ett utpräglat sinne för service och ser den naturliga kopplingen mellan gästfokus och den lönsamma affären. Du ska ha ett strukturerat arbetssätt och vara en person som naturligt bidrar till ordning och reda både i ditt eget och omgivningens arbete.

I rollen som Kund- och försäljningsansvarig har du det övergripande ansvaret för försäljning av kontorsytor och konferenslokaler, samt vara en del av teamet som sköter den totala servicen i huset. Arbetet med försäljning består bl a av att hålla event, frukostmöten med våra medlemmar, kampanjer och konkreta säljinsatser. I ditt säljarbete jobbar du dels med telefon och fysiska möten. Du har fullt ansvar för affären och du ansvarar för kunder, vår leveranskvalitet, planering och rapportering.

Försäljningsaktiviteter upptar ca 50% av din tid. Resten av tiden är du en del av teamet och tar hand om våra kunder i receptionen, förberedelser för konferenser och ser till att våra kunder alltid får bästa service. Vi är ett team som jobbar tätt ihop, där alla rycker in där det behövs, oavsett våra ordinarie roller.

Detta är en del av det som gör myOffice till excellent för våra medlemmar och ger oss som arbetar här teamkänsla och vår gemensamma strävan att vi ska vara det bästa och roligaste stället att ha sitt kontor på för våra medlemmar.

Kvalifikationer

Vi ser helst att du har arbetat inom organisationer där hög servicegrad varit i fokus och har en gedigen erfarenhet av att arbeta med försäljning.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en trygg person som är van att tala inför stora grupper och som har ett inre driv och ansvarskänsla i varje situation. Du kommer att jobba mycket ihop med receptionsansvariga, som styr det dagliga. Du kommer att planera försäljningen och försäljningsaktiviteter direkt med VD, samt rapporterar dina framsteg veckovis.

Försäljning, service och att arbeta mot en budget har troligtvis varit delar i dina tidigare jobb. Har du arbetat inom besöksnäringen och/eller co-working så är det meriterande.

I din roll kommer du att ha många kontaktytor, därför är det viktigt att du är en naturlig relationsskapare. För att passa in i rollen ska du vara en lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultat, sätter kunden först och har en stark känsla för detaljer. Du bör ha grundläggande kompetens i Office-paketet och en god administrativ ådra.

Körkort är ett krav. Bil har vi i huset.

Låter det här intressant? Eller har du kanske frågor om tjänsten?
Ring då till Annelie Bergwall-Larsson på Best Bemanning & Rekrytering som jobbar med tillsättningen. Du når Annelie på tel 076-609 22 88. Ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast, dock senast den 10/3 2024.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

myOffice

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag

2024-03-17

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Annelie Bergwall Larsson

Telefonnummer:

019-12 22 88

E-post:

annelie.larsson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen