Ansök
nu
Dela
tjänsten

Kundmottagare till Rejmes

Arbetsgivare:

Rejmes

Ort:

Katrineholm

Sista ansökningsdag:

2022-06-02

Om företaget

Koncernen Tage Rejmes Bil AB är auktoriserad återförsäljare av Volvo personbilar, lastvagnar och bussar, Renault personbilar och lätta transportbilar samt Dacia personbilar och lätta transportbilar. Sedan starten 1958 har vi utvecklats till att bli ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag.

Vi finns representerade med 24 anläggningar för försäljning och service på 15 orter i Östergötland, Närke, Västmanland, Södermanland och Småland. Verksamheten bedrivs i huvudsak i fem rörelsedrivande dotterbolag, två fastighetsbolag och ett moderbolag. Tillsammans bildar de Rejmes-koncernen.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi söker nu en Kundmottagare till Katrineholm som kommer att ingå i vår servicecentergrupp. Som Kundmottagare på Tage Rejmes Lastvagnar i Katrineholm ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att på bästa sätt ta emot och bemöta våra kunder när de kommer in till oss. Hos oss blir du en del av en stor, trygg koncern, som tänker långsiktigt om våra duktiga och ambitiösa medarbetare.

Du är en social person som har både ambitioner likväl som engagemang i allt du företar dig. Vi vill hitta dig som gillar utmaningar och att du vill vara med och fortsätta bygga laget i vårt redan sammansvetsade gäng. Du blir ett av våra ansikten ut mot våra kunder och kommer även ansvara för reservdelar. Du kommer tillsammans med dina kollegor hjälpas åt att planera och driva den dagliga verksamheten i vår verkstad. Rejmes satsar alltid på att ligga i framkant vilket innebära att du kommer att få en gedigen utbildning på våra lastbilar och våra olika system.

Som Kundmottagare hos oss är du den som planerar verkstadens arbete, och har hela tiden kontakt med kunder och leverantörer för att säkerställa vår leveranskvalité. I din roll ingår att skriva arbetsorder till mekanikerna, samt fakturera när arbetet är slutfört, du ansvarar för att verkstadsbeläggning och produktivitet är optimal utifrån förutsättningarna och att det sker på ett ekonomiskt och marknadsmässigt korrekt sätt, allt i enlighet med våra givna rutiner.

Din profil

Rollen är bred. Ni Kundmottagare täcker upp för varandra och vi har alltid ett högt tempo på vår avdelning. Vi förutsätter att du är stresstålig för att kunna hantera när det är kö in till oss, telefonen ringer samtidigt och mekanikerna önskar få sina arbetsordrar.
Har du fordonserfarenhet från lastvagnar, buss alt personbilar så är det klart meriterande. Huvudsaken är dock din personlighet och din vilja att lära dig.

Du kommer att ställa frågor till kunderna kring deras problem, sen förmedla det vidare till mekanikerna på ett så korrekt sätt som möjligt. Rollen som Kundmottagare hos oss innebär även en hel del administration, olika datorsystem och god svenska och gärna engelska (för våra utländska kunder).

Körkort, minst B är ett krav, har du även C, D eller t om E-kort är även det meriterande.

Låter det här intressant? Eller har du kanske frågor kring rollen, ring då till Rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 070-618 0675. Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast, dock senast den 2/6-22.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Rejmes

Ort:

Katrineholm

Sista ansökningsdag

2022-06-02

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval kan komma att ske under ansökningstiden, så sök redan nu!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Åsa Quarfordt

Telefonnummer:

019-12 60 49

E-post:

asa.quarfordt@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen