Ansök
nu
Dela
tjänsten

Kundservicemedarbetare till Protools

Arbetsgivare:

Protools

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2022-05-25

Om Protools

Protools har under lång tid varit en ledande leverantör av professionella verktyg och infästningsmaterial på den svenska marknaden. 2019 fick bolaget nya ägare och bytte då namn till Protools. Från att tidigare haft ett utbud av främst spikpistoler, spik och skruv utökades produktportföljen med ett bredare sortiment och fler varumärken. Samtidigt började Protools fokusera på ökad tillgänglighet, mer uppmärksamhet kring företaget och fler kundgrupper.

Genom ett rejält lagersortiment, hög servicenivå och stora kunskaper om produkter och tillvägagångssätt vill Protools hjälpa kunderna att genomföra sina olika projekt. Målsättningen är att bli Sveriges ledande digitala leverantör av professionella verktyg och infästningsmaterial. Protools vill ligga i framkant och leda den digitala utvecklingen i branschen och därmed göra det enklare, tydligare och tryggare för kunderna att handla när det passar just dem.

Vi på Best Bemanning och rekrytering är glada över att vi har fått förtroendet att stötta dem i arbetet att finna nya kollegor till sitt härliga team som i Eskilstuna finns på Västerleden 50.

Om rollen

I rollen som kundservicemedarbetare kommer du att ha en roll som är olika från dag till dag. Din viktigaste uppgift blir att hantera inflödet av beställningar och olika typer av frågor, från hur produkten fungerar, till att ta emot orders samt frågor om leveranser från våra kunder och kollegor. Du ansvarar för ge den bästa servicen – det kommer du att göra via våra olika kanaler. Du kommer att prata i telefon, skriva mail och uppdatera vår webbshop samt ibland ta emot kunder i vår butik. Att uttrycka sig i både tal och skrift på svenska är en självklarhet i denna roll. I rollen ingår även administrativa arbetsuppgifter som uppdatering av priser, avtal och godssökning i olika system, bland annat Visma.

Vi är ett litet team och det innebär att vi behöver stötta varandra i olika arbetsuppgifter. Arbetsuppgifter som förekommer är att deltaga på mässor, inventeringar, bearbetning av kunder via telefon samt att tillhandahålla tekniska produktblad. Vi har alla typer av kunder, projekt och uppdrag så du bör besitta en stresstålighet och en positiv attityd. Vår inställning är att vi hjälps åt för att vi ska kunna fortsätta växa, leverera bra kundservice till våra kunder och du bör också ha samma inställning för att trivas hos oss. Din arbetsdag kommer att variera, att hålla många bollar i luften och samtidigt ha ett leende på läpparna är en förmåga som du förmodligen besitter. I denna roll är det viktigare att du kan lite om mycket än att du är specialist inom ett område.

Protools befinner sig i en tillväxtfas och i nuläget är vi en liten organisation, vi hoppas att du vill vara med på vår resa!

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har några års erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter, har arbetat i någon form av affärssystem, webshop och i Outlook. Förmågor och styrkor som du besitter är att vara kommunikativ, stresstålig och villig att lära dig mer samt att fortsätta att utvecklas. Du har goda kunskaper i office-paketet, flytande i svenska, både skriftligt och muntligt. Har du arbetat i affärssystemet Visma så är det en fördel.

Ta chansen att söka redan idag!

Visst låter det som en spännande tjänst? Har du frågor kring tjänsten är Du välkommen att ringa rekryteringskonsult Sofie Andersson, Best Bemanning & Rekrytering på tel 016-3160188. Vi vill ha din ansökan med personligt brev och CV snarast, dock senast 25/5 2022. Urval kan komma att ske under ansökningsperioden.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Protools

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2022-05-25

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval kan komma att ske under ansökningsperioden, så sök redan nu!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Sofie Andersson

Telefonnummer:

016-316 01 88

E-post:

sofie.andersson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen