Ansök
nu
Dela
tjänsten

Kundservicemedarbetare med eget driv, språkkunskaper och framåtanda

Arbetsgivare:

EJOT

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag:

2023-02-03

Om företaget

EJOT är mer än bara företagets skylt, företagets lokaler eller vår arbetsplats. Med vårt sätt att tänka och agera gör vi EJOT till vad det är idag. Därmed är vi alla en del av en helhet där alla bidrar med sina personligheter, styrkor och förmågor. Varje dag och med mer än 4500 kollegor över hela världen. EJOT är en medelstor grupp av företag som specialiserat sig på avancerad fästteknik. EJOT-kunderna är främst inom bil- och tillverkningsindustrin, bygg, elteknik, elektronik och konstruktion.

Läs mer om oss och vår verksamhet på www.ejot.se

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig, en engagerad spelare till vårt team där du är med och bidrar till fortsatt lyckade samarbeten med våra kunder. Vi som arbetar här idag brinner för affärer, världsklass i kundbemötande och viljan att serva och hela tiden arbeta med förbättringar.

Vill du vara med på vår fortsatta utvecklingsresa?

Du kommer arbeta i ett team med ytterligare ett par kollegor som servar våra industrikunder. Det är ett flexibelt jobb och du behöver uppskatta att lösa problem, att alltid hålla en hög servicegrad mot kunden, förmåga att fatta egna beslut och att ge kunden det lilla extra.

Ditt arbete består bl a av kundkontakter via framför allt mejl samt telefon, att ta emot och registrera order. Du kommer även att ha daglig kontakt med våra utesäljare för att stötta dem och finna lösningar på kundens förfrågningar och aktuella behov.

Din största prioritet är att se till så att likväl kunden som att våra säljare är nöjda, vilket innebär stort ansvar och hög noggrannhet.

Tjänsten är en heltidstjänst, med placering på vårt kontor på Hjälmarberget i Örebro. Den är en tillsvidaretjänst och det finns möjlighet för rätt person att kunna växa inom företaget i andra roller på sikt.

Din profil

  • Du har ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter, likväl som att stötta övriga kollegor
  • Du är driven & självständig
  • Du har god datorvana
  • Du arbetar strukturerat & lösningsorienterat
  • Du besitter goda kunskaper i engelska, skriftligt och i tal
  • Har Du erfarenhet av Visma Business, så är det meriterande

 

Låter det här intressant?

Eller har du kanske frågor kring tjänsten? Då är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering, på telefon 070-618 06 75.

Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast, dock senast den 3/2 2023. Urval kan komma att ske under ansökningsperioden, så sök redan idag!

Ansök
nu

Arbetsgivare:

EJOT

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag

2023-02-03

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval kan komma att ske under ansökningsperioden, så sök redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Åsa Quarfordt

Telefonnummer:

070-618 06 75

E-post:

asa.quarfordt@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen