Ansök
nu
Dela
tjänsten

Kundsupport och Support Team

Arbetsgivare:

Nordic Cooling Solutions

Ort:

Köping

Sista ansökningsdag:

2023-09-10

Om företaget

NCS – Nordic Cooling Solutions erbjuder sina kunder totallösningar inom kylsystem. De har ett brett sortiment av de bästa och mest säljande kylarna men de erbjuder också service och rekonditionering. NCS hanterar även logistiklösningar för sina kunder. Alla ovan nämnda delar ingår i deras gynnsamma totallösning som de kallar ”Total Solution”. Företaget finns i, och har sitt ursprung från, lilla Köping men är marknadsledande inom branschen och arbetar i över 10 länder runt om i Europa. NCS uppgift är att alltid att ge kunden det bästa genom att leverera lite mer, något som är en livsstil inom företaget.

Om tjänsten

Är du en serviceinriktad och ansvarstagande person som brinner för att alltid göra kunden nöjd? Då skulle du säkert passa bra hos vår kund NCS – Nordic Cooling Solutions som nu söker en person till sin kundsupportavdelning!
Du kommer i din roll hantera kundserviceärenden både via telefon och dator, dessutom kommer du få en hel del andra uppgifter då du också kommer ingå i NCS Support team. Några av uppgifterna är att ansvara för fördelningen av kunder, ansvara för orderläggning både manuellt och E-handel och ansvara för rapportering kring miljöfrågor. Du kommer i din roll också äga helheten av kundsupport till slutkund och samarbeta med försäljningschefen i respektive bolag.

Kvalifikationer

Det är viktigt att du som person är strukturerad och har en god social kompetens. Om du har erfarenhet från ledarskap är det också bra då rollen innebär stort eget ansvar och samarbete med andra. Då tjänsten innebär mycket arbete på dator och i olika datasystem ser vi gärna att du har goda datakunskaper och känner dig bekväm med det.
Tjänsten är en hyrrekrytering vilket innebär att du börjar som inhyrd personal genom Best Bemanning för att sedan, om alla parter är nöjda, gå över till en anställning hos kunden NCS.
Ansök
nu

Arbetsgivare:

Nordic Cooling Solutions

Ort:

Köping

Sista ansökningsdag

2023-09-10

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval sker löpande. Ansök redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Alexander Björklund

Telefonnummer:

0221-480 981

E-post:

alexander.bjorklund@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen