Ansök
nu
Dela
tjänsten

Kvalitetsadministratör till Sandåsa Timber

Arbetsgivare:

Sandåsa Timber AB

Ort:

Åkers Styckebruk

Sista ansökningsdag:

2022-02-07

Om företaget

Sandåsagruppen är ett modernt familjeföretag med lång historia och stark tillväxt. Sandåsa Timber AB består av en träförädlingsanläggning i Strängnäs och två sågverk i Katrineholm och Åkers Styckebruk. I Sandåsagruppen producerar vi dessutom pellets i vår fabrik i Katrineholm under namnet Forssjö Pellets. Vi är centralt belägna i Mälardalen med bra kommunikationer och täta förbindelser till våra omgivande större städer. För oss betyder långsiktiga relationer mycket, både med leverantörer och kunder.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Nu söker vi dig som vill ta ansvar för att upprätthålla all dokumentation i Sandåsas verksamhetssystem. Du kommer att arbeta med samtliga våra 3 anläggningar i Strängnäs, Åkers Styckebruk och Katrineholm. Det som genomsyrar vår organisation är tillväxt, omtanke och ansvar. Du kommer att sätta upp rutiner och följa upp vårt miljö- och arbetsmiljöprogram.
I den här tjänsten innebär det att du kommer vara i kontakt med olika myndigheter och kommuner så att ha en vana i den hanteringen är önskvärt. Du blir en viktig kugge för oss inom våra certifieringsområden, där kommer du att samarbeta tvärfunktionellt inom företaget. Det är viktigt att du känner dig bekväm i att upprätthålla dokument samt hålla deadlines gentemot de myndigheter som kräver det. För oss som familjeföretag är det viktigt att du bidrar och att vi tillsammans skapar en gemenskap för att utvecklas framåt och skapa trivsel för alla.

Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta med administration, kvalitets- och verksamhetsutveckling. Vi tror att du är ansvarstagande och tycker om att arbeta proaktivt för att hitta lösningar samt arbeta framåt i olika projekt. Det är också viktigt att du är ordningsam och håller kolla på inlämningsdatum till myndigheter och när uppföljning ska ske. I denna roll gäller att kunna vara flexibel och rycka in där det behövs ibland. Vi hjälper varandra hela tiden internt. Grundläggande IT-kunskap och att behärska både svenska och engelska i tal och skrift är en självklarhet för denna roll.
Är du nyfiken och vill veta mer? Sök den lediga tjänsten redan idag! Dina personliga egenskaper är viktiga för oss – då vi ser ett långsiktigt samarbete framför oss där båda ska trivas och skratta med varandra.
Ansök
nu

Arbetsgivare:

Sandåsa Timber AB

Ort:

Åkers Styckebruk

Sista ansökningsdag

2022-02-07

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Sofie Andersson

Telefonnummer:

016-3160188

E-post:

sofie.andersson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen