Ansök
nu
Dela
tjänsten

Kvalitetsingenjör till Senior Material

Arbetsgivare:

Senior Material

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2022-03-11

Om företaget

Shenzhen Senior Technology Material grundades 2003 i Kina och är en av världens största leverantörer av separatorfilm för litiumbatterier. Företaget har flera produktionsanläggningar i Kina sam filialkontor i Japan och Tyskland. Nu investerar Senior i sin första produktionsanläggning utanför Kina. Platsen blir Eskilstuna, som ska utvecklas till företagets europeiska huvudkontor. Här beräknas 500–600 arbetstillfällen ges fram till år 2025, då anläggningen planeras färdigställas till fullo. Anläggningen kommer att verka som underleverantör till Northvolt.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi letar efter en Kvalitetsingenjör (QA) till vår kund Senior Material som bygger sin verksamhet utanför Eskilstuna.

Dina huvudsakliga sysslor i tjänsten är att övervaka, utveckla, definiera och implementera kvalitetsstandarder, procedurer, kvalitetskontrollplaner och kvalitetsledningsprinciper för Seniors tillverkningsverksamhet i Kjula Logistik Park.

Du kommer att vara den som ansvarar för att granska kvalitén på Seniors produkter, för att göra det på ett effektivt sätt kommer du ha ett nära samarbete med Produktion, R&D samt Processidan. Du har tillgång till andra specialister, men du kommer att arbeta självständigt och själv ansvara för din planering och prioriteringar.

Tack Senior Materials för förtroendet att hitta en lämplig konsult för uppdraget som sedan går över i en anställning hos vår kund!

Dina erfarenheter och egenskaper

Givetvis är du kvalitetsmedveten, intresserad av att förbättra produkter och utveckla processer tillsammans med berörda avdelningar som finns internt inom bolaget. För att göra detta arbete så tror vi att du är ingenjör, antingen via en utbildning eller bevisat arbetslivserfarenhet som gör dig rätt för denna roll. Vi tror att din utbildning är från kemi-, tillverkning eller teknikutbildning.

Du bör ha erfarenhet av att arbeta med kvalitetsledningssystem och standarder såsom ISO9001, IATF16949, TQM samt processorienterade ledningssystem. 5S och Six Sigma är ett självklart tänk hos dig, du ska jobba mot ständiga förbättringar och projektleda internt, viktigt att du får med dig övriga kollegor i dina mål och strategier.  För att lyckas i rollen så är det bra om du har ett logiskt tänk och kan identifiera möjligheter som du även förmedlar vidare till interna och externa partners.

I dina tidigare roller har du arbetat tvärfunktionellt, skapat samarbete med andra avdelningar. Du har en stor teknisk förståelse. Dina kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift, är mycket goda och du har god IT-vana.2

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Senior Material

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2022-03-11

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Sofie Andersson

Telefonnummer:

016-3160188

E-post:

sofie.andersson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen