Ansök
nu
Dela
tjänsten

Kvalitetskoordinator

Arbetsgivare:

Scanspac

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag:

2023-06-07

Om företaget

Scanspac är ledande producent av färdigblandat spackel i Europa och arbetar aktivt med utveckling, innovation och miljöfrågor för att kunna utveckla nästa generation av system för ytbehandling av väggar och tak. Scanspac har cirka 65 anställda på sina två fabriker i Sverige, i Glanshammar samt i Sala. Som en del av Saint-Gobain och Scanspac, erbjuds du som anställd mycket goda möjligheter till kompetensutveckling och vidareutveckling i en internationell koncern. www.dalapro.se

En del av Saint-Gobain
Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna. www.saint-gobain.se

Arbetsbeskrivning

Vill du bli en del av ett team som ständigt strävar efter att ligga i framkant gällande vår produktion på Scanspac?  Vi behöver nu ersätta en kollega som går mot nya utmaningar inom vår organisation, vilket ger dig möjlighet att komma till oss.
Har du erfarenhet av att leda personer, även om du också själv uppskattar att arbeta mycket ”hands-on”, då kan du vara vår nya kvalitetskoordinator!

Som kvalitetskoordinator har du ett nära samarbete med produktionen som med vår R&D- och säljavdelningen.

Du har en bred roll där du ansvarar för att säkerställa produktkvaliteten och arbetar därför ständigt med att utveckla våra rutiner och processer.

Du ansvarar för kvalitetskontroll av ankommande gods och följer upp kvalitetsavvikelser från kunder. Du har därför en god förståelse för grundorsaksanalyser och tycker det är kul med förbättringsarbete.

Vidare ansvarar du för att tester genomförs enligt plan och följer upp statistik för att säkerställa jämn kvalitet. Du kommer även vara behjälplig med att driva både interna och externa revisioner inom kvalitetsområdet.

Du kommer utgå från vår fabrik i Glanshammar, du kommer även att jobba för hela Scanspac och resor till Sala ingår därför.

Arbetsuppgifter

Du arbetar med att genomföra provtagningar av råmaterial, produkter och utrustning, likväl som att skapa rapporter och analyser som ska presenteras för ledningsgruppen. Du är den som både koordinerar som prioriterar kvalitetsgruppens kontroller.
En annan viktig del i ditt arbete blir att hantera kundreklamationer och även där vara behjälplig i kvalitetsfrågor mot såväl våra säljare som kunder.

Du blir en viktig ”kugge” i samarbetet i våra tvärfunktionella grupper där avvikelser analyseras och korrigerande åtgärder arbetas fram tillsammans.

Genom att kontrollera och sammanställa kvalitetsdokumentation till kunderna säkerställer du att vi fortsatt har marknadens nöjdaste kunder. Du utför internrevisioner löpande enligt vår verksamhetsplan, likväl som du bistår våra kunder med deras revisioner.

Din profil

För att du ska trivas i en hektisk miljö hos oss, där det ständigt pågår utveckling av vårt produktsortiment, krävs att du har några års arbetslivserfarenhet inom kvalitetsarbete, för att känna att du kan bidra med din kompetens inom området. Du kommer kanske tidigare från produktionsmiljö alternativt en labbmiljö. Du har säkert med dig en teknisk utbildning i botten, innan du klev ut på arbetsmarknaden.

Erfarenhet av provtagningar av råmaterial, slutprodukt och utrustning, det tycker vi är meriterande. Och har du dessutom erfarenhet av statiska analyser med hjälp av Minitab, då ser vi det som ett klart plus.

Erfarenhet av revisioner, samt god systemvana och goda kunskaper i Office-paketet, främst Excel.

Du ska tycka om att arbeta med siffror och ha förmågan att se och förstå avvikelser. Som person är du självgående, noggrann, analytisk och strukturerad. Du utrycker dig med enkelhet både muntligt och skriftligt, både på svenska och engelska.

Du har mycket god datavana och är van att arbeta i olika IT-miljöer/system. Arbetet utförs i nära samarbete med både externa och interna kollegor, vilket gör att du behöver ha en bra kommunikationsförmåga.

Låter det här intressant?

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med start omgående eller efter överenskommelse. Provanställning 6 mån tillämpas.

Vill du bli en av oss på Scanspac?

Eller har du kanske frågor? Då är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering AB som sköter rekryteringen. Du når Åsa på telefon 070-618 06 75. Din Cv och ditt personliga brev vill vi ha snarast, dock senast den 7/6 2023. Urval kan komma att ske under ansökningsperioden, så sök redan idag!

Du skickar in dina dokument via www.bestbemanning.nu/lediga-jobb

Välkommen med just Din ansökan!

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Scanspac

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag

2023-06-07

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval kan komma att ske under ansökningsperioden, så sök redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Åsa Quarfordt

Telefonnummer:

070-618 06 75

E-post:

asa.quarfordt@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen