Flexibel kvalitetssamordnare till Stille

Arbetsgivare:

Stille

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2021-08-15

Om företaget

Dagens Stille är resultatet av närmare 180 år av innovation i hälso- och sjukvårdens tjänst, allt sedan Albert Stille grundade företaget 1841. Vi har sedan starten tillverkat och marknadsfört kirurgiska instrument av yppersta premiumkvalitet vilka underlättar arbetet för kirurger, samt gjort nya typer av ingrepp möjliga. Stilles vision är, att våra produkter ska skapa förutsättningar för kirurgisk perfektion: ”Surgical Perfection. For Life”.

Vi är en internationell organisation med försäljning över hela världen, vi har egna bolag i bland annat USA, Tyskland och Schweiz. Stille är världsledande inom sin bransch och har produktion både i Torshälla, Schweiz och USA.

Vi strävar efter perfektion – du med?

På Stille jobbar vi med världsledande produkter och stora kunder. Även om vi inte är ett jättestort företag matchar vi deras kunskap. Vi strävar alltid efter perfektion och vill att du som kvalitetssamordnare är likasinnad. Du fokuserar på bord i operationssalar och behöver ha erfarenhet från vårdbranschen.

Strategiskt och operativt

Som kvalitetssamordnare på Stille säkerställer du att våra produkter håller den perfekta kvalitet som vi alltid strävar efter. Du kommer att arbeta med flera olika produkter som vi producerar men fokusera på bord för operationssalar. Du jobbar främst på en hög strategisk nivå, men hjälper också till i produktionen om det behövs. Vi är ett familjärt team som tror på att stärka upp där behovet finns. Du bör alltså inte ha några problem med att följa med hela ledet från produktion till kvalitetsgranskning. Du agerar både producent och chef. Agenda 2030 och de globala målen som finns uppsatta är också en viktig del i det som vi på Stille arbetar för att lyckas med. En del av arbetet kommer således kretsa kring detta. Vi ser det som en gemensam insats från samtliga anställda där alla behövs.

Du som är rätt för jobbet

Vi söker dig som har erfarenhet från tillverkande industri och som arbetat med ISO 9001 eller ISO 13485 och företrädesvis även med ISO14001 då företaget står inför en kommande miljöcertifiering. Du har relevant utbildning såsom till exempel ingenjör. Som person behöver du vara prestigelös och flexibel, då rollen sträcker sig från att vara producent till att vara chef. Du behöver därför uppskatta både strategiskt och operativt arbete. Vidare behöver du vara en noggrann lagspelare. Det är meriterande om du dessutom har erfarenhet från den medicintekniska branschen.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Stille

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2021-08-15

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Vi ses fram emot din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Malin von Zweigbergk

Telefonnummer:

016-400 99 10

E-post:

malin@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen