Ansök
nu
Dela
tjänsten

Lagerchef till Boxon AB Kjula

Arbetsgivare:

Boxon AB

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2023-07-01

Om företaget

Boxon är en innovativ affärspartner som erbjuder intelligenta förpackningskoncept med full spårbarhet helt integrerade med våra kunders behov. Vi analyserar omvärlden, inspirerar till nya idéer och designar snabbt innovativa lösningar som kontinuerligt framtidssäkrar förpackningsflödet från order till leverans. Vårt fokus är primärt företag inom industri-, handels- och logistikbranschen som söker en långsiktig partner.
Boxon verkar i Norden, Europa och Asien. Huvudkontoret är i Helsingborg, Sverige. Vår verksamhet omfattar ca 260 anställda och vi har en omsättning på ca 120 miljoner euro.

Läs gärna mer på www.boxon.se


Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi söker nu en lagerchef till vår kund i Eskilstuna!

I rollen som lagerchef ansvarar du för att driva och utveckla lager, lagersystem och logistiklösningar på anläggningen vilket innefattar allt från varubeställningar till leveranser och löpande kundkontakter samt personalansvar för ett tiotal medarbetare och ett fastighetsansvar.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som lagerchef behöver du vara en god och drivande ledare med hög servicekänsla och samarbetsförmåga. Du har tidigare arbetslivserfarenhet och kunskap inom logistik. Du kommer även att ha ett budgetansvar.

Du har en naturlig förmåga och dokumenterad erfarenhet att leda och hjälpa andra människor i arbetsmiljöer.

Vi vill gärna se att du är nytänkande och lösningsorienterad.

Intresserad av tjänsten?

Vi erbjuder dig en intressant och rolig roll i ett bolag med växande affärer, det är hög trivsel och till din hjälp för att lyckas i rollen får du kunniga och erfarna medarbetare. Du kommer att ha stor möjlighet att bidra till bolagets fortsatta framgång genom att coacha ditt team, delta i det dagliga operativa arbetet och ta initiativ och genomföra utvecklingsarbete inom organisationen.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Boxon AB

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2023-07-01

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Är du intresserad? Skicka in din ansökan med personligt brev och cv. Urval sker löpande.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Peter Bogdanov

Telefonnummer:

016-4009915

E-post:

Peter.bogdanov@bestbemanning.nu

Företag:

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen