Ansök
nu
Dela
tjänsten

Lager-/logistikmedarbetare till Helekopterkoncernen

Arbetsgivare:

Helekopter-koncernen

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2024-05-05

Om företaget

Inom Helekopter-koncernen utvecklar vi samt startar upp egna varumärken, i vissa bolag representerar vi även andras varumärken. Produkterna marknadsförs och säljs sedan internationellt. För att nå våra kunder arbetar vi med olika sälj- och marknadskanaler för att kunna värna om våra varumärkens positionering på den globala marknaden.

Helekopterhuset i Slagsta är vårt hjärta och bas, här råder ett prestigelöst arbetssätt där vi stöttar varandra för att hjälpas åt att växa både som bolag och människor.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som lager-/logistikmedarbetare i Helekopterkoncernen kommer du att arbeta med orderplock, packning samt in/utleveranser. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att röra dig mycket runt i lokalen under tiden du plockar, packar och utför mindre monteringsmoment. I denna position är du främst sysselsatt med lagerarbete men det förekommer även en del administration då rollen innefattar att vara en stödfunktion till vår skeppningsavdelning.

Här används affärssystemet Monitor för att administrera, godsmottaga, hantera tulldokument etcetera. Har du erfarenhet av detta sedan tidigare är det ett plus, men annars kommer du ha möjlighet att lära dig detta på plats. För att kunna kommunicera med kunder och leverantörer behärskar du engelska i både tal och skrift.

Arbetstiderna är flexibla mellan 07.00 eller 08.00 till 16.00 eller 17.00.

Din profil

Som person är du noggrann och strukturerad. Du är nyfiken och har lätt för att använda datorn som ditt arbetsredskap. Vi ser gärna att du är öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter och att du kan arbeta självständigt. Tidigare arbetslivserfarenhet/utbildning inom relevant område är meriterande, men det viktigaste för oss är dina personliga egenskaper där din attityd och driv är avgörande för att du ska kunna växa med företaget och tjänsten.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Helekopter-koncernen

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2024-05-05

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt person.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Malin von Zweigbergk

Telefonnummer:

016-400 99 16

E-post:

malin@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen