Ansök
nu
Dela
tjänsten

Beijer söker en vikarie som lagersäljare i Eskilstuna.

Arbetsgivare:

Beijer Byggmaterial

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2019-01-20

Om företaget

Beijer Byggmaterial AB är en av Sveriges största rikstäckande bygghandelskedjor. Vi finns på 72 orter, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Våra kundgrupper är stora och små byggföretag samt privatpersoner. Vi omsätter ca 5 miljarder SEK och är 1300 anställda.

Vår affärsidé

Beijer ska till företagskunder erbjuda lösningar kring byggprodukter som leder till att öka deras konkurrenskraft på marknaden. Till konsumentkunder ska vi erbjuda kunskap i form av rådgivning, samt breda och konkurrenskraftiga byggrelaterade lösningar.

Bygg hela vägen med oss

Allt från golv till nock, från ytterdörr till friggebod, från altan till innergolv. Oavsett vad du behöver hittar du det förhoppningsvis på våra butikshyllor. Vi har både välkända produkter och egna prisvärda märken. Och om du vill följer vi dig gärna genom hela byggprocessen. Kanske behöver du hjälp med hemtransport av varor, tips om finansiering eller bara smarta byggråd? Vi har allt under ett tak: kunskap, sortiment och en vilja att hjälpa till.

Välutbildad personal

När du kontaktar oss ska du alltid få proffsig och kunnig hjälp, oavsett om du ska bygga ett helt hus eller bara köpa lite skruv. Utnyttja att vi har en av den kunnigaste personalstyrkan i branschen! Ingen fråga är för krävande, dum eller konstig. Vi finns på plats för att du ska kunna känna trygghet i ditt byggande.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som lagersäljare på Beijer Eskilstuna är den viktigaste uppgiften försäljning och rådgivning till våra kunder. Du har ett stort ansvar för att ha en hög service och telefongänglighet. I tjänsten så ingår det även att ta emot och leverera varor, bearbeta trä med kap och klyvsåg samt en del truckkörning. Du har även ett visst produktansvar för en eller flera produkter, jobba med kampanjer och exponera varor. Du behöver även aktivt arbeta med att det är rätt sortiment utifrån ett kundperspektiv.

Din profil

Kvalifikationer och egenskaper vi söker

Du bör ha erfarenhet från arbete inom försäljningsinriktad verksamhet och om det är inom bygghandel är det en fördel men inget krav. Dock behöver du även ha erfarenhet eller kunskap inom bygg/byggmaterial och grundläggande IT kunskaper. Truckvana och truckkörkort är också en kompetens som krävs för denna tjänst.

Beijer Byggmaterial erbjuder dig en roll med stor potential för utveckling och driva ett målinriktat arbete. Beijer har höga mål och en vilja att ständigt bli bättre för att vara det absolut bästa alternativet för våra kunder. Tjänsten är på heltid och tillträde snarast möjligt.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Beijer Byggmaterial

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2019-01-20

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Beijer Eskilstuna söker nu en vikarie som lagersäljare lokalt i Eskilstuna. Vikariatet är med början så snabbt som möjligt fram till i första hand 30 juni med stora chanser till förlängning. Vi söker dig som framförallt motiveras av att driva försäljning och service på ett föredömligt sätt. Skicka in din ansökan i dag för att bli en del av vårt säljteam i Eskilstuna!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Ulrika Sörlisten

Telefonnummer:

+46706911037

E-post:

ulrika.sorlisten@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen