Ansök
nu
Dela
tjänsten

Lastbilssäljare till Örebro

Arbetsgivare:

Rejmes

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag:

2022-11-21

Om företaget

Koncernen Tage Rejmes Bil AB är auktoriserad återförsäljare av Volvo personbilar, lastvagnar och bussar, Renault personbilar och lätta transportbilar samt Dacia personbilar och lätta transportbilar. Sedan starten 1958 har vi utvecklats till att bli ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag.

Vi finns representerade med 24 anläggningar för försäljning och service på 15 orter i Östergötland, Närke, Västmanland, Södermanland och Småland. Verksamheten bedrivs i huvudsak i fem rörelsedrivande dotterbolag, två fastighetsbolag och ett moderbolag. Tillsammans bildar de Rejmes-koncernen.

Om tjänsten

Som Lastbilssäljare på Tage Rejmes i Örebro Lastvagnar arbetar du med att sälja nya och begagnade lastvagnar, likväl som påbyggnader, släp och serviceavtal. För att lyckas i den här rollen krävs det att Du uppskattar ett tydligt ledarskap, ha möjlighet att resa tillsammans med våra kunder både inom landet likväl som utomlands.

Rollen kräver att du är insatt i och förstår våra kunders behov av snabba, effektiva och kvalitativa lösningar för att optimera deras verksamhet. Som Lastbilssäljare hos oss behöver vi vara tillgängliga för våra kunder – när de behöver oss. Du kommer att bli en av våra totalt 6 säljare på Lastvagnssidan i Närke och Sörmland. Din stationsort är Örebro och du jobbar med våra kunder i Närke-området. Tjänsten innebär även resor ett antal gånger per år.

Med ditt engagemang och förståelse för våra kunders situation kommer du långsiktigt att kunna leverera och lyckas skapa goda affärer. Vår verksamhet kräver tålamod, vi jobbar med kunder idag, där vi haft samarbete över flera generationer. Det tar tid att få våra kunders förtroende, vilket ställer stora krav på dig som person, att även du tänker långsiktigt och förtroendeingivande.

Kommer du från transportbranschen, lantbruksmaskinbranschen, åkeri- eller entreprenadverksamhet ser vi det som positivt, dock är dina personliga egenskaper av största vikt för rollen som Lastbilssäljare hos oss på Tage Rejmes i Örebro Lastvagnar.

Genom din personlighet kommunicerar du rakhet, ärlighet och tydlighet till våra kunder, vilket vi känner skapar ett stort förtroende åt båda håll.

Låter det här intressant?

Eller har du kanske frågor kring rollen, ring då till Rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 070-618 06 75. Du når även Åsa på mail på asa.quarfordt@bestbemanning.nu

Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha senast den 21/11-22.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Rejmes

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag

2022-11-21

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval kan komma att ske under ansökningstiden, så sök redan nu!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Åsa Quarfordt

Telefonnummer:

070-618 06 75

E-post:

asa.quarfordt@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen