Ansök
nu
Dela
tjänsten

Löne-& HR Administratör

Arbetsgivare:

Sandåsa Timber AB

Ort:

Strängnäs

Sista ansökningsdag:

2020-10-25

Om företaget

Sandåsagruppen är ett modernt familjeföretag med lång historia och stark tillväxt. Sandåsa Timber AB består av en träförädlingsanläggning i Strängnäs och två sågverk i Katrineholm och Åkers Styckebruk. I Sandåsagruppen producerar vi dessutom pellets i vår fabrik i Katrineholm under namnet Forssjö Pellets. Vi är centralt belägna i Mälardalen med bra kommunikationer och täta förbindelser till våra omgivande större städer. För oss betyder långsiktiga relationer mycket, både med leverantörer och kunder.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi söker dig med spetskompetens inom löner och HR administration som har engagemang och intresse för ekonomi. Du kommer att arbeta med alla delar som ingår i löneområdet:

  • Löpande rapportera och genomföra avstämningar av löner
  • Administrera schemaläggning och schemaförändringar
  • Stödja såväl medarbetare som arbetsledare i lönerelaterade frågor
  • Hålla kontakt med myndigheter
  • Hantera nyanställningar och övrig HR-administration

Du kommer att vara en del i den centrala ekonomifunktionen och ha en kompletterande roll inom flera ekonomiska arbetsuppgifter. Du kommer även hantera HR frågor och administration som rör personal. Vi tror att du trivs med den helhetsrollen mellan ekonomi och HR, samt att du trivs med att arbeta med människor.

Din huvudsakliga stationeringsort är på träförädlingen i Sandåsa, Strängnäs, men i din roll som Löne-&HR Administratör ser vi det vara värdefullt att närvaro finns även på anläggningarna i Åkers Styckebruk och i Katrineholm.

Din profil

Du har utbildning och/eller arbetserfarenhet inom lön och ekonomi samt erfarenhet av att arbeta med personalfrågor. Som person är du ansvarsfull, positiv och lösningsorienterad. Du arbetar strukturerat och systematiskt.

Du trivs i en händelserik omgivning och tycker om nya utmaningar. Du har en känsla för service och arbetar lika väl i grupp som på egen hand.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av personal – och lönesystemet Agda samt ekonomisystem likt Hogia och/eller Visma.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Sandåsa Timber AB

Ort:

Strängnäs

Sista ansökningsdag

2020-10-25

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Malin von Zweigbergk

Telefonnummer:

076-8012939

E-post:

malin@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen