Ansök
nu
Dela
tjänsten

Löneadministratör – en viktig kugge i vår familjära organisation

Arbetsgivare:

Sandåsa Timber AB

Ort:

Strängnäs, Katrineholm & Åker

Sista ansökningsdag:

2021-12-12

Om företaget

Sandåsagruppen är ett modernt familjeföretag med lång historia och stark tillväxt. Sandåsa Timber AB består av en träförädlingsanläggning i Strängnäs och två sågverk i Katrineholm och Åkers Styckebruk. I Sandåsagruppen producerar vi dessutom pellets i vår fabrik i Katrineholm under namnet Forssjö Pellets. Vi är centralt belägna i Mälardalen med bra kommunikationer och täta förbindelser till våra omgivande större städer. För oss betyder långsiktiga relationer mycket, både med leverantörer och kunder.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Nu söker vi dig som vill ta ansvar för lönehantering på företaget, vi har idag 3 olika anläggningar i Strängnäs, Åkers Styckebruk och Katrineholm. Det som genomsyrar vår organisation är tillväxt, omtanke och ansvar. Vi är ett expansivt familjeföretag med stabilitet. Du som vår nye löneadministratör kommer att vara en viktig kugge, och du kommer också kunna påverka din roll för framtiden.

I den här tjänsten jobbar du med och ansvarar du för all lönehantering till både våra kollektivt anställda och tjänstemän. Du har stöttning av dina kollegor, bland annat vår ekonomichef för att komma in i arbetet. Det är viktigt att du har vana att göra löneberäkningar och lönekörningar.  Vi ser gärna att du även fungerar som ett stöd till våra arbetsledare, därför kommer du ha schemalagda besök veckovis på andra anläggningar men du utgår från Åkers Styckebruk eller Katrineholm. För oss är det viktigt att skapa en gemenskap och vi tror att man gör det bäst genom att vara närvarande och tillgänglig.

På våra 3 anläggningar kommer du att fungera som stöd till chefer/ledare i frågor som berör avtal, lön och andra personalfrågor. Det kan också vara rena administrativa arbetsuppgifter som behövs just då. Så en prestigelöshet är viktig egenskap hos dig som söker, men också en vilja att utveckla både dig och företaget framåt. Tjänsten är antingen på 80% eller heltid.

Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta med löneadministration och personalfrågor. Du känner dig trygg i din avtalskunskap gällande personalfrågor, bemanningsföretag och industriavtal. Du har goda systemkunskaper och tar dig enkelt fram i lönesystem. Vi jobbar just nu i Agda, men har du erfarenhet av annat system så kommer vi att lära upp dig i vårt system.

Som person är du ansvarsfull och lösningsorienterad. En nyfiken person som drivs av att hjälpa andra och har ett intresse för andra människor. Du tycker om att ta dig an utmaningar och trivs i en händelserik miljö. Du kan själv påverka din arbetsroll. Att arbeta i grupp såväl som på egen hand klarar du av väl. Hela ditt arbete präglas av struktur och systematik. De personliga egenskaperna är viktiga för oss – då vi ser ett långsiktigt samarbete framför oss där båda ska trivas och skratta med varandra.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Sandåsa Timber AB

Ort:

Strängnäs, Katrineholm & Åker

Sista ansökningsdag

2021-12-12

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Sofie Andersson

Telefonnummer:

016-316 01 88

E-post:

sofie.andersson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen