Ansök
nu
Dela
tjänsten

Marknadsansvarig Öresund

Arbetsgivare:

Castellum

Ort:

Öresundsregionen

Sista ansökningsdag:

2022-05-10

Om företaget

Castellum är fastighetsbolaget som hjälper företag att utvecklas och människor att växa. Vi finns på 14 tillväxtorter i Sverige och även i Köpenhamn och Helsingfors. Vi förvaltar och utvecklar kontor, lager, logistiklokaler och butiker. Vi har egen personal på alla lokala marknader där vi verkar, detta gör att vi kan agera med personligt ansvarstagande och snabba beslut. Det ger våra medarbetare möjlighet till delaktighet och personlig utveckling.

Människor som arbetar hos oss har alla en vilja att vara med och påverka, växa och vara en del av en positiv företagskultur. Inom Castellum har vi olika kompetens, dock arbetar vi mot samma vision: ”En värd bortom det förväntade” – med personligt ansvar och enkla vägar mellan kunden och oss.

Vi värdesätter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Castellumandan kan sammanfattas i fyra P:n. Vi är Personliga, Passionerade, Proaktiva och Pålitliga.

Om tjänsten

I rollen som marknadsansvarig i Öresundsregionen kommer du att inneha en operativ likväl som strategisk bred roll. Du kommer att ansvara för att planera, genomföra och följa upp marknadsförings- och kommunikationsaktiviteter. Arbetet kräver ett väl utvecklat samarbete med de olika enheterna för uthyrning, förvaltning och projektutveckling, samt funktioner som HR och hållbarhet.

Du är en nyckelperson för att stötta Castellums affär, formulera vårt kunderbjudande och ta fler marknadsandelar. Du ingår i ett tvärfunktionellt marknadsteam om totalt 3 personer och arbetar för Region Öresund som förutom Malmö består av Helsingborg, Lund och Köpenhamn, där vi har differentierade målgrupper och utmaningar, beroende på stad.

Resor förekommer över regionens övriga orter samt vid enstaka tillfällen även till koncernens bägge huvudkontor i Göteborg och Stockholm.

Ansvar och huvudsakliga arbetsuppgifter

Du initierar, driver och följer upp marknadsinsatser och rapporterar till Marknadschef på Castellum AB och ingår i den regionala ledningsgruppen. Som en del i Castellums marknads- och kommunikationsteam är du delaktig och bidrar i arbetet kring att utveckla våra arbetsprocesser och verktyg som vi använder oss av. Du arbetar både operativt och strategiskt i din roll.

Marknadsinsatser för ökad uthyrning och lokalt ökad kännedom är högsta prioritet. En förutsättning för detta är bland annat en stark och aktiv relation med befintliga och potentiella kunder. Detta arbete sker i huvudsak genom den lokala förvaltningen och uthyrningsverksamheten där marknadsansvarig är strategiskt rådgivande och stöttar med underlag för marknadsföring, kommunikation och kunddialoger.

 Arbetsuppgifter i rollen är bland annat:

Utbildning, erfarenhet och kunskap

Framgångsfaktorer och förmågor

Rollen ansvarar för att uppsatta budgetramar hålls, att följa upp utfallet, och skapa underlag för ev budgetförändringar kopplat till utvecklingsbehov eller andra uppdateringar/förändringar.

Övrigt

Tjänsten är på heltid, start enligt överenskommelse.

Placeringsorten är någonstans i region Öresund.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Castellum

Ort:

Öresundsregionen

Sista ansökningsdag

2022-05-10

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi behandlar inkomna ansökningar och genomför intervjuer löpande.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Åsa Quarfordt

Telefonnummer:

019-12 60 49

E-post:

asa.quarfordt@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen