Ansök
nu
Dela
tjänsten

Maskinförare till Sandåsa Timber

Arbetsgivare:

Sandåsa Forssjö

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2018-10-31

Om företaget

Sandåsa Timber AB är en familjeägd koncern med verksamhet i Södermanland. I Katrineholm, Forssjö Bruk ligger ett sågverk med tillhörande Pelletsfabrik under. I Strängnäs kommun ligger träförädlingen Sandåsa, samt sågverket i Åkers styckebruk.

Personalen är vår viktigaste resurs och en mycket viktig faktor för den framgång företaget har haft genom åren. Idag är vi ca 120 medarbetare totalt på våra tre anläggningar.

En stor del av de förädlade trävarorna är avsedda för byggvaruhandeln, husfabriker och andra industrikunder i Sverige och Europa. Med hjälp av vårt breda standardsortiment och stora lager kan vi snabbt tillgodose våra kunders behov. En betydande andel av de sågade trävarorna exporteras ut i världen, och i takt med en ökande miljömedvetenhet i vår omvärld så ser vi även en ökning av exporten för de förädlade trävarorna.

Pelletsfabriken Forssjö Pellets AB tillverkar bränslepellets för villa, värmeverk och industrikunder. Vi tillverkar även stallströpellets.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Best söker nu efter en erfaren maskinförare till Sandåsa Timber i Åkers Styckebruk. Som maskinförare arbetar du dagligen med att köra timmer av olika längd och vikt på timmerplan utomhus. Arbetet kräver att du är en erfaren maskinförare.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten har du maskinförarutbildning, alternativt C2 behörighet. Vi ser det som en merit om du tidigare kört på timmerplan eller rör. Som person är du effektiv, självgående och framförallt, du älskar att köra och ta hand om maskin!

Arbetet är förlagt till dagtid, måndag till fredag. Vecka 1: 05.48-15.00 och vecka 2: 07.48-17.00

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Sandåsa Forssjö

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2018-10-31

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ansök nu!
Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen