Ansök
nu
Dela
tjänsten

Industrimekaniker

Arbetsgivare:

Kund till Best Bemanning & Rekrytering

Ort:

Strängnäs kommun

Sista ansökningsdag:

2022-10-28

Om företaget

Tjänsten är en rekrytering till vår kund – ett modernt och stabilt växande Eskilstunaföretag som präglas av yrkesstolthet. För att trygga en hög kvalitetsnivå erbjuder företaget sin personal löpande kompetenshöjande utbildning.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Just nu söker Best Bemanning & Rekrytering industrimekaniker till en kund i Strängnäs kommun.  

I rollen som industrimekaniker har du en viktig del i det dagliga operativa arbetet som innebär att du ska utföra förebyggande och avhjälpande underhåll. Du kommer att ingå i ett team bestående av 17 kompetenta kollegor med olika specialistområden. Tillsammans kommer ni arbeta för att säkerställa en stabil drift som bidrar till viktiga funktioner för tillverkningsenheten.  

Din profil

Vi söker dig som har slutfört din gymnasieutbildning som mekaniker eller elektriker samt att du gärna har arbetat några års erfarenhet med underhåll av maskiner eller industri. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av underhåll av maskiner och då särskilt tungt underhåll samt om du har erfarenhet av laseruppriktning. Det är också meriterande om du har travers- och skyliftutbildning samt truckkort. 

Det är ett krav att du har god muntlig och skriftlig förmåga i svenska eftersom du kommer att kommunicera med flera funktioner inom företaget. 

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper såsom att du äger stort personligt driv, är noggrann och är ansvarskännande. Givetvis är du serviceinriktad samt har lätt för att kommunicera med andra personer. 

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Kund till Best Bemanning & Rekrytering

Ort:

Strängnäs kommun

Sista ansökningsdag

2022-10-28

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Mattias Höglund

Telefonnummer:

016-400 99 24

E-post:

mattias.hoglund@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen