Ansök
nu
Dela
tjänsten

Arbetsgivare:

Åkers Sweden AB

Ort:

Åkers Styckebruk

Sista ansökningsdag:

2022-03-06

Om företaget

Åkers Sweden AB är ett dotterbolag till Union Electric Steel Corporation, en ledande tillverkare av smidda och gjutna valsar för världens stål- och metallindustri. Tillsammans säljer vi valsar under varumärket Union Electric Åkers. Du hittar Åkers Swedens produktionsanläggning i Åkers Styckebruk, beläget i Strängnäs kommun cirka 75 km från Stockholm. Vi har cirka 170 anställda och producerar ett brett sortiment av gjutna valsar varav merparten går på export. Vi befinner oss nu i en spännande fas och bygger vår organisation för framtidens behov.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Åkers befinner sig nu i en spännande fas och bygger sin organisation för framtidens behov. De förstärker därför sin underhållsavdelning och söker tre maskinmekaniker.

I rollen som maskinmekaniker har du en viktig del i det dagliga operativa arbetet som innebär att du ska utföra förebyggande och avhjälpande underhåll.

Du kommer att ingå i ett team bestående av 17 kompetenta kollegor med olika specialistområden. Tillsammans kommer ni arbeta för att säkerställa en stabil drift som bidrar till viktiga funktioner för tillverkningsenheten Åkers Sweden.

Din profil

Vi söker dig som har slutfört din gymnasieutbildning som mekaniker eller att du har likvärdig erfarenhet och att du har arbetat några år med underhåll av maskiner. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av underhåll av maskiner och då särskilt tungt underhåll samt om du har erfarenhet av laseruppriktning. Det är också meriterande om du har travers- och skyliftutbildning samt truckkort.

Det är ett krav att du har god muntlig och skriftlig förmåga i svenska eftersom du kommer att kommunicera med flera funktioner inom företaget.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper såsom att du äger stort personligt driv, är noggrann och är ansvarskännande. Givetvis är du serviceinriktad samt har lätt för att kommunicera med andra personer.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Åkers Sweden AB

Ort:

Åkers Styckebruk

Sista ansökningsdag

2022-03-06

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Intervjuer kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Mattias Höglund

Telefonnummer:

016-400 99 24

E-post:

mattias.hoglund@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen