Ansök
nu
Dela
tjänsten

Maskinoperatör till Åkers Sweden AB

Arbetsgivare:

Åkers Sweden AB

Ort:

Åkers Styckebruk

Sista ansökningsdag:

2019-11-10

Om företaget

Åkers Sweden AB är ett dotterbolag till Union Electric Steel Corporation, en ledande tillverkare av smidda och gjutna valsar för världens stål- och metallindustri. Tillsammans säljer företaget valsar under varumärket Union Electric Åkers. Du hittar Åkers Swedens produktionsanläggning i Åkers Styckebruk, beläget i Strängnäs kommun cirka 75 km från Stockholm. Företaget har cirka 210 anställda och producerar ett brett sortiment av gjutna valsar varav merparten går på export. Åkers Sweden befinner oss nu i en spännande fas och bygger sin organisation för framtidens behov.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Let's roll! Som maskinoperatör hos Åkers Sweden AB arbetar du med bearbetning av valsar. Du läser av ritningar och arbetskort till svarv, fräs, slip och borr. Du har även ansvar för att genomföra det totala produktiva underhållet på maskinen. Tillsammans med dina kollegor arbetar ni aktivt med att utveckla nuvarande arbetssätt med hjälp av produktionssystemet.

Din profil

Som person är du en riktig lagspelare, du har god samarbetsförmåga och vill tillsammans med dina kollegor utvecklas och leverera under tidspress. Du är självgående och tar gärna egna initiativ utan att tumma på noggrannheten.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Åkers Sweden AB

Ort:

Åkers Styckebruk

Sista ansökningsdag

2019-11-10

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Intervjuer kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Malin von Zweigbergk

Telefonnummer:

016-4009916

E-post:

malin@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen