Ansök
nu
Dela
tjänsten

Materialhanteringschef

Arbetsgivare:

Quintus Technologies

Ort:

Västerås

Sista ansökningsdag:

2022-05-28

Om företaget

Quintus Technologies är världsledande inom högtrycksteknik. Företaget designar, tillverkar, installerar och stödjer högtryckssystem inom tre huvudområden: förtätning av avancerade material, plåtformning och högtrycksbearbetning för innovation av livsmedel och drycker, säkerhet och hållbarhet. Quintus har levererat över 1 900 system till kunder inom industrier från energi, medicinska implantat, rymd, flyg, fordon och livsmedelsförädling. Företaget har sitt huvudkontor i Västerås, Sverige, med närvaro i 45 länder världen över.

Om tjänsten

Ta chansen att bli en del av ett världsledande företag där du får möjlighet att leda och utveckla materialhanteringen, vilket innefattar godsmottagning, lagerhållning, plock till produktion, reservdelshantering och tunggodspackning. Quintus Technologies söker en resultatorienterad och engagerad ledare som gillar att skapa struktur och att arbeta med utveckling av logistikverksamheten tillsammans med sitt team.

Vi på Best Bemanning & Rekrytering tackar för förtroendet för denna rekrytering för att hitta rätt kandidat till Quintus Technologies i Västerås.

Materialhanteringschefen hos oss är en ny roll, där du har personalansvar för ca 8 personer.  Du har det dagliga ansvaret för materialhantering och lagerverksamheten, vilket innefattar hälsa och säkerhet, personal, kvalitet, leverans, utrustning och budget. Vi är ett företag i tillväxt och du blir en viktig kugge i vår verksamhet och kommer arbeta med både den dagliga styrningen och strategiska initiativ för att effektivisera verksamheten. Du som Materialhanteringschef rapporterar till Logistikchefen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Dina erfarenheter och egenskaper

Du är en närvarande chef som skapar delaktighet och teamkänsla i gruppen. Att driva förbättrings-projekt är naturligt för dig. Under året kommer vi att skifta ERP-system till MS Dynamics 365, där du kommer att vara en viktig deltagare i vår organisation.  Vi är ett internationellt företag så du behöver kunna hantera både svenska och engelska både i skrift och tal. Vi värdesätter att du har en bra kommunikationsförmåga för att få med dig ditt team på vår tillväxtresa.

Du har en civilingenjörsutbildning inom industriell ekonomi, logistik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har tidigare arbetat som ledare med budgetansvar, helst på ett tillverkande företag. Du har arbetat i ERP/affärssystem tidigare och är van vid att definiera KPIer och jobba med uppföljning.

Låter detta intressant? Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sök redan idag, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Quintus Technologies

Ort:

Västerås

Sista ansökningsdag

2022-05-28

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval och intervjuer sker löpande, sök redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Sofie Andersson

Telefonnummer:

016-316 01 88

E-post:

sofie.andersson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen