Ansök
nu
Dela
tjänsten

Ekonom med erfarenhet från revisionsbyrå

Arbetsgivare:

MDAR

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2021-09-30

Om företaget

Stefan Bengtsson och Göran Jonsson startade MDAR i början av 2020. De har arbetat som revisorer och rådgivare på några av Sveriges största revisionsbyråer tidigare i sina karriärer. Både Stefan och Göran har varit partners hos tidigare arbetsgivare samt haft tunga ledarroller. Såväl genom tidigare revisorskarriärer, som i sina ledarroller har de förvärvat betydande erfarenheter som kan komma till sin rätt inom den rådgivningsverksamhet som MDAR idag bedriver.
Genom rekryteringen av skattejuristen Ulf Dahlberg, som även han har betydande erfarenhet från revisionsbranschen och även arbetet inom bank, finns även en hög kompetens inom skatte- och juridikområdet.

MDAR har sin huvudsakliga lokalisation i Eskilstuna på Smedjegatan 33, men även två satellitkontor i Stockholm och Nyköping. MDAR:s primära geografiska marknad är Sörmland, Västmanland och Stockholm – vilket vi internt benämner som Mälardalen.

Ambitionen med MDAR är att skapa en fristående rådgivningsaktör utanför de stora revisionsbyråerna. Målet är att leverera rådgivningstjänster inom ekonomi och skatt/juridik till de ägarledda företagen och dess ägare med högsta kompetensnivå.

Om tjänsten

Mälardalens Affärsrådgivning – MDAR letar efter dig som kan hjälpa oss att driva vårt företag och kunderna framåt. För att vara aktuell för tjänsten har du minst två års erfarenhet som ekonom. Du har definitivt arbetat med ekonomisk rådgivning, konsultation och bokslut. MDAR har tillväxtplaner och söker dig som vill vara med och utvecklas med oss. Följ med oss på vår spännande resa!
Kunniga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för MDAR.

Vi söker dig som har

Två års erfarenhet av ekonomi, du är social, får saker att hända och du kan dessutom tillföra nyttiga kunskaper i arbetet med våra många olika kunder. I ditt arbete är du drivande och ligger steget före, allt för att kunden ska få den bästa servicen. Självklart är du noggrann och mån om att leverera kvalitet inom givna tidsramar. Du har förmågan att se såväl detaljer som helheten vilket gör det lätt för dig att prioritera rätt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

Kalkylering, analys av bolag, konsulta som controller/redovisningskonsult, DD transaktioner, avstämningar och månads-, kvartals- och årsbokslut.

Krav

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi med inriktning redovisning 180 hp eller motsvarande. Du har erfarenhet av kvalificerat självständigt redovisningsarbete och är van att upprätta bokslut. Det är meriterande om du tidigare har jobbat på revisionsbyrå alternativt som controller.
Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Du är en mycket god användare av Excel och Officepaketet.

På MDAR jobbar vi 8-17 och tycker det är viktigt med balans i livet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som personlig drivkraft, social kompetens och problemlösning. Tjänsten är på heltid i Eskilstuna.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

MDAR

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2021-09-30

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Malin von Zweigbergk

Telefonnummer:

0768012939

E-post:

malin@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen