Ansök
nu
Dela
tjänsten

Mekaniker till Sandåsa Timber - Forssjö

Arbetsgivare:

Sandåsa Forssjö

Ort:

Katrineholm

Sista ansökningsdag:

2020-09-30

Om företaget

Sandåsa Timber AB är en familjeägd koncern med verksamhet i Södermanland. I Katrineholm, Forssjö Bruk ligger ett sågverk med tillhörande Pelletsfabrik under. I Strängnäs kommun ligger träförädlingen Sandåsa, samt sågverket i Åkers styckebruk.

Personalen är vår viktigaste resurs och en mycket viktig faktor för den framgång företaget har haft genom åren. Idag är vi ca 120 medarbetare totalt på våra tre anläggningar.

En stor del av de förädlade trävarorna är avsedda för byggvaruhandeln, husfabriker och andra industrikunder i Sverige och Europa. Med hjälp av vårt breda standardsortiment och stora lager kan vi snabbt tillgodose våra kunders behov. En betydande andel av de sågade trävarorna exporteras ut i världen, och i takt med en ökande miljömedvetenhet i vår omvärld så ser vi även en ökning av exporten för de förädlade trävarorna.

Pelletsfabriken Forssjö Pellets AB tillverkar bränslepellets för villa, värmeverk och industrikunder. Vi tillverkar även stallströpellets.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Nu söker vi efter en till mekaniker för att stärka upp vårat team på underhållssidan!

Som mekaniker på Sandåsa Timber i Forssjö är dina arbetsuppgifter att arbeta med allt som har med reparationer och underhåll att göra. Du arbetar även med om- och nybyggnationer samt montering av utrustning. Ditt arbete är att hela tiden verka förebyggande med underhåll, reparation och service.

Arbetet är förlagt till 2-skift, vecka 1, måndag-torsdag 06:00-16:00 fredag 06:00-17:00 samt vecka, 2 15:30-23:30 måndag-torsdag.

Din profil

Vi söker dig som har kunskaper inom elektronik, hydraulik och pneumatik eller liknande. Du har vana att utföra reparationsarbeten, goda svetskunskaper med pinne samt arbetat med svarv och fräs.

Du har körkort, truckkort,heta arbeten samt liftkort.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Sandåsa Forssjö

Ort:

Katrineholm

Sista ansökningsdag

2020-09-30

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Malin von Zweigbergk

Telefonnummer:

076-8012939

E-post:

malin@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen