Mekanisk montör

till Sejfo Engineering i Köping

Arbetsgivare:

SEJFO

Ort:

Köping

Sista ansökningsdag:

2023-10-22

Om företaget

Med en bakgrund som automationsgrupp inom Volvo, grundades Sejfo 1991. Sejfos projektledare, konstruktörer och programmerare har ägnat det mesta av sin karriär åt produktionsteknik och automation. Vårt mål har alltid varit att realisera våra kunders visioner till smarta och lönsamma produktionsutrustningar. En ständig utveckling har, till nytta för våra kunder, gjort oss till en komplett systemleverantör. Med vår unika kompetens och erfarenhet projekterar och levererar vi anläggningar som fungerar. Varje dag producerar Sejfo-anläggningar 100'000-tals produkter.

Vision:

"Att bli det självklara valet som partner för våra kunders behov av lösningar"

Mission:

Basen till Sejfos uppdrag är behovet av automationslösningar inom fordons-, energi- och läkemedelsindustrin. Vår uppgift är att erbjuda våra kunder rätt utrustning med rätt kvalitet, i rätt tid och till rätt pris. Vår utrustning skall vara en värdeökande del för att stärka våra kunders konkurrenskraft.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Bestbemanning rekryterar nu en mekanisk montör till stabila och Sverigeledande Sejfo Engineering i Köping. Har du ett stort tekniskt intresse och trivs att arbeta i en omväxlande miljö? Är du nyfiken och lösningsorienterad? Då är detta tjänsten för dig.

Du välkomnas till Sejfos familjära och platta organisation där både fritid och arbete prioriteras. Vi söker dig som har ett gediget teknikintresse tillsammans med relevant erfarenhet/utbildning.

I rollen som mekanisk montör hos Sejfo kommer du att vara med och montera automationsutrustning som används i en mängd olika branscher, bland annat fordons-, energi- och läkemedelsindustrin. Du kommer att arbeta med allt från enkel montering till komplexa sammansättningar.

Dina arbetsuppgifter:

  • Montera komponenter och utrustningar
  • Läsa ritningar och monteringsanvisningar
  • Använda olika verktyg och maskiner
  • Kvalitetskontroll

Din profil

För att trivas och lyckas hos Sejfo är du en person som är ansvarsfull, strukturerad och tar egna initiativ. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och vi ser även att du som söker har en positiv inställning, är noggrann i ditt arbetssätt samt har ett högt kvalitetstänk.

Arbetet utförs i team och bedrivs i projektform. Du kommer att få relevanta utbildningar och introduktion för arbetsuppgifterna.

Din profil:

  • Erfarenhet av mekanisk montering
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Noggrann och kvalitetsmedveten teamspelare

När utrustningen är godkänd för leverans, ska den monteras hos kund. Det innebär resor, främst i Mellansverige, men längre resor med övernattning kan förekomma. Arbetstiderna är förlagda till dagtid med möjlighet till flex.

Observera att denna tjänst är en rekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt hos Sejfo. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök
nu

Arbetsgivare:

SEJFO

Ort:

Köping

Sista ansökningsdag

2023-10-22

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

SEJFO möter ett fortsatt förtroende från viktiga kundgrupper och efterfrågan av våra tjänster och problemlösningar ökar stadigt. Det internationella inslaget börjar dessutom bli påtagligt. För att hantera denna ökande efterfrågan behöver vi förstärka organisationen med engagerade och professionella medarbetare.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Marita Eriksson

Telefonnummer:

021-440 30 63

E-post:

marita.eriksson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen